x

Jelena Karleuša odbija da se pomiri: Ognjenu Vranješu je poslala ovu poruku, i to preko advokata!

Pokušaj mirenja bio je neuspješan, pa je sudija odredio početak glavnog pretresa za jul, a pjevačici je poziv uručen preko policije.

Jelena Karleuša ni treći put se nije pojavila u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, gdje je juče trebalo da se održi posljednji pokušaj mirenje s Ognjenom Vranješom.

Fudbaler, koji živi u Belgiji, i ovog puta je doputovao u Srbiju, ali se nije našao oči u oči sa ženom s kojom je navodno bio u vezi dvije godine. On je sa svojim timom advokata u zgradu suda došao tačno na vrijeme. Bio je nasmijan, ali nije želio da daje izjave okupljenim novinarima. Ljubazno se svima javio i ušao u sudnicu.


Za razliku od njega, Karleuša je ponovo izbjegla da dođe, ali se preko svojih advokata izjasnila o pomirenju. Ona je poručila da odbija da se između nje i Ognjena regulišu odnosi pa je njen advokat zatražio od sudije da odredi početak glavnog pretresa po tužbi Ognjena Vranješa protiv njegove klijentkinje za prijetnje putem društvenih mreža.


- U tom trenutku ustao je i fudbalerom branilac i potvrdio da ni njegov klijent ne želi pomirenje s Jelenom Karleušom. Sudija je prihvatio odluke obe strane i donio rješenje o određivanju narednog ročišta. On je saopštio da će Jeleni poziv ponovo biti uručen preko policije. Kako sam shvatio, ona će kao okrivljena strana morati da prisustvuje glavnom pretresu tako da će se uskoro naći oči u oči s bivšim ljubavnikom prvi put nakon izbijanja skandala - priča naš izvor s lica mjesta.

Prema njegovom riječima, Ognjen Vranješ je zatražio od suda opravdanje za klub jer će se i narednog puta pojaviti.

- Kreću mi pripreme 17. juna. Molio bih vas da mi date opravdanje kako bih mogao u klubu da pravdam svoj izostanak. Do sada sam tri puta bespotrebno dolazio i ne želim da čelnici kluba pomisle da ih lažem - rekao je Vranješ koji je i nakon ročišta bio raspoložen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.