x

Jelena Karleuša prvi put javno za Ekskluziva.ba portal potvrdila: Milica i Željko Mitrović i ja smo razgovarali! Zakopali smo ratne sjekire! (VIDEO)

Sada je i zvanično! Pop zvijezda Jelena Karleuša je prvi put javno, u intervjuu za Ekskluziva.ba portal potvrdila kako se pomirila sa čelnicima Pinka. Tako nije čuditi ako premijeru njenih novih pjesama ugledamo upravo na ružičastoj televiziji. Ona je prilikom dolaska u Sarajevo, ekskluzivno za naš portal ispričala detalje razgovora sa Milicom i Željkom Mitrovićem. 


“Mi smo našli zajednički jezik i lijepo smo porazgovarali, Željko i ja, i Milica Mitrović i tu su se strasti smirile. Hajde da kažemo da smo zakopali ratne sjekire,” otkrila je Jelena za Ekskluzivu i dodala: 


“Nema potrebe da bilo ko bude u 21. vijeku u demokratskoj državi zabranjen. Ja nikoga nisam ubila.”


Popularna JK koja je izazvala pravi haos u Sarajevu, te za osam sati dala 6 intervjua, od toga su dva gostovanja u Dnevnicima, promijenila 4 stajlinga i održala nastup u  klubu 'My Face' prilikom čega je oborila rekord posjete, iako su ulaznice bile nikad "paprenije", osvrnula se i na suđenje sa Cecom. Na naše pitanje o suđenju sa Ražnatovićevom, dala je nikad kraći odgovor: "Ne zanima me Ceca."

ž



Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.