x

wao

Jelena Karleuša prvi put u karijeri otvara vrata milionskog garderobera: Ostaćete bez daha! (Foto)

Prvi put u životu, u karijeri, Jelena Karleuša otvorila je vrata svog garderobera, i možda na to ništa više ne bi trebalo ni dodati kako bi se "zagolicala" mašta svih onih koji je prate i koji dobro znaju kako se pop zvijezda oblači.

Ekipa Telegrafa posjetila je Jelenu u porodičnom domu u kojem još uvijek živi sa decom i suprugom Duškom Tošićem, a porodica se uskoro seli u luksuznu kuću koju su prije nekoliko godina pazarili za oko 2.500.000 eura, od Dragana Stojkovića Piksija.

Prvo što nas je iznenadilo jeste ono u čemu nas je Jelena dočekala. Na sebi je imala komplet sa bade mantilom, u čemu se najčešće šetka po kući pošto joj je to najkomfornije. Sa osmijehom je priznala da je u tom izdanju niko osim najbližih nikada nije vidio, ali da je to "ona Jelena" koju milioni koji je prate ne mogu da vide, piše Telegraf.rs.


Fotografije: Telegraf.rs

Bosa i raspoložena sprovela  je ekipu kod skupocjene stvari, iako je 3 dana pokušavala da skocka prostoriju, kako bi bila pregledna i kako bi uopšte mogla da se snađe u njoj.

Priznala  je da je ovo samo dio onoga što poseduje, te da su stvari bukvalno u svim sobama u kući, ali o konkretnim cijenama nije željela da govori.

No, "švrljanjem" po njenom garderoberu bilo  je jasno koliko novca leži u ta četiri zida.


Tako smo uočili čizme YSL koje koštaju čak 8.500 eura, Gucci komplet od kristala čija je cijena oko 9.000 evra, Hermes torbe od kojih nijedna nije ispod 15.000 eura, dok neke idu i preko 35.000 eura.

Od brenda Balenciaga ima nekoliko istih modela, ali u različitim bojama i printovima, pa se, kada se to sabere, dolazi do cifre od nekoliko hiljada eura.


Tu su i brendovi kao što su Fendi, Dior, Chanel, Prada, Jacquemus, Givenchy, Versace, Max Mara, Valentino, Dolce & Gabbana, Victoria Beckham, Christian Louboutin, Alex Perry...

U ovoj prostoriji ima više od 200 pari cipela. Neke koštaju više stotina eura, a neke idu i do pomenutih 8.500 eura. Kada se pronađe srednja cifra, dolazi se do zaključka da samo u cipelama Jelena ima bar 250.000 eura.

Ništa manje nema u torbama, haljinama, kaputima, odijelima, a silni novci otišli su i na nakit, parfeme, kreme za njegu tijela...


Do konkretne cifre teško je doći, ali nije teško zaključiti da među ovim zidovima "leži" više luksuznih stanova ili kuća u Beogradu.

I, ne, nismo samo snimali "krpice", već i popričali sa Jelenom koja ima vrijedan savet za djevojke, otkriva da često iz luksuznih butika zove banku, ali da vam sve brendirane stvari svijeta ništa ne znače ukoliko nemate ono što je najvrednije, prenio je Telegraf.rs.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.