x

zvezda granda

Jelena Kostov teško povrijeđena: Hitno su je hospitalizovali!

Pjevačica Jelena Kostov povrijedila je kičmu! Ona je u srijedu hitno prebačena u bolnicu nakon što je pala u svojoj kući na planini Golija. Folkerka je tamo boravila sa suprugom Miljanom i sinom Milijom kada je doživjela nezgodu.

Kako prenose domaći mediji, njima je kuća bila puna majstora koji su završavali radove na novoizgrađenom objektu. Svi su se prepali od pjevačicinih jauka:

- Kada je pala, Jelena je povrijedila kičmu, vrat, glavu. Kukala je i plakala, svi su se uspaničili. Odmah su je prenijeli u kola i odvezli u bolnicu - kaže izvor Informera blizak pjevačici.

On objašnjava da je Kostovka boravila u kući na planini jer je odlučila da se odmori od grada i gradske gužve.


- Jelena zbog koronavirusa ne radi već devet mjeseci, pa je odlučila da sa porodicom pronađe mir na Goliji. Izgradili su predivnu kuću i taman je sve što je zamislila privodila kraju, kada joj se desila ova strašna nezgoda. Ni ona, ni Miljan se nikome ne javljaju. Nadam se da će biti dobro.


Kostovka juče nije mogla da se javi na telefon jer trpi velike bolove. Njena najbolja prijateljica Mia Borisavljević nije uspjela da se čuje sa drugaricom, ali je rekla da je Jeleninog supruga Miljana vidjela u komšiluku. Oni su se sreli samo nekoliko sati prije nego što se Kostovka povrijedila.


- Nisam ni znala da se to dogodilo! Mi živimo jedna blizu druge, pa sam ja srela Miljana tog dana kada je pala. On je došao po neke stvari da odveze na Goliju. Vjerovatno je do nezgode došlo u međuvremenu. Nadam se da je dobro - kaže Mia.


Jeleni ovo nije prvi problem sa zdravljem. Pjevačici je prije dvije godine pukao silikon u grudima i tada su joj, kako je sama izjavila, doktori jedva spasli život. Kasnije joj je pronađena izraslina na grudima, koju je morala da operiše jer su doktori sumnjali da je u pitanju tumor. Na svu sreću, bila je u pitanju benigna promjena. Nakon tog traumatičnog perioda, Kostovka je ljetos dobila koronavirus.

- Na svojoj koži osjetila sam koliko je to jedan opak i podmukao virus. Nisam znala koji dio tijela me više boli - izjavila je tada pjevačica.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.