x

Jelena Krunić diskvalifikovana iz Zadruge: Skočila na Maju Marinković, udarila je i pokušala da je ujede! Napala i obezbjeđenje! (VIDEO)

Maja Marinković se našla na meti Jelene Krunić koja je bila iznervirana zbog hrane koju je za nju kupila Marinkovićeva. Jelena se već neko vrijeme loše osjeća pa je tako neraspoložena fizički nasrnula na Maju. Zadrugari su odmah prišli da je odvoje od nje, dok je Maja kroz suze govorila kako je njeno ponašanje nedopustivo.


- Pustite me, neće proći dobro - govorila je Jelena nervozno

Odmah je pritrčala Ljuba Pantović koja je imala najbolju namjeru da smiri Jelenu, a za uzvrat je dobila nekoliko slučajnih udaraca od Krunićeve.

- 'Ajde ljubim te, nemoj mene udaraš, nije to način da odeš kući - pokušala je Ljuba da je smiri, a onda je Maja samo dolila ulje na vatru:


- Gdje ćeš n.rkomanko, pogledajte šta mi je uradila. Ti ćeš mene da udaraš - ponavljala je Marinkovićeva, nakon čega je primila udarac.


- Obezbjeđenje je odmah dojurilo i pokušalo da spriječi Jelenu da napadne Maju ponovo, a ona im je prijetila da ne smiju da je pipaju i da će i njih udariti.


- Nemoj da me vučete, opominjem vas, hoću da idem kući. Kraj, pustite me svi. Neću u zatvor - vikala je Jelena, dok je obezbjeđenje bilo u pripravnosti.


Ubrzo je stiglo i pismo Velikog šefa:

- Zadrugari, donijeli smo odliku da Jelena Krunić bude diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja i zbog toga što je udarila Maju Marinković. Jelena odmah napusti Zadrugu - oglasila se produkcija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.