x

javno govorila

Jelena Krunić progovorila o vezi sa poznatim pjevačem: Bivša zadrugarka otkrila sve detalje!

Jelena Krunić već godinama je na sceni, u početku javnosti poznata kao igračica, a kasnije kao rijaliti učesnik. Povezivana je sa raznim muškarcima, a javno je govorila o vezi sa poznatim pjevačem.

Naime, Jelena Krunić i pjevač Vlada Matović, nekadašnji član ultra popularnog dua "Elitni odredi" bili su u vezi na početku njegove karijere, kada je stekao popularnost. Sada ga je bivša zadrugarka ponovo spomenula i otkrila detalje.


- Zapratite profil Vlade Matovića, jeste da mi je bivši dečko ali mi smo davno raskinuli. Ne znam što se to desilo, ne sjećam se koji je razlog bio našeg raskida, ali to je bilo prije deset godina - rekla je Krunićka u snimku na svom Instagramu.


Jelena je i dalje veoma bliska sa Vladom, te često objavljuje emotivne postove na društvenim mrežama u kojima mu šalje podršku za povratak na muzičku scenu nakon raspada grup "Elitni odredi".

Podsjetimo Jelena i Vlada su bili dugo u vezi, a onda je, kako je Krunićka pričala svojevremeno, njena nekada najbolja drugarica Anđela Veštica bila sa njim. To je bio i razlog tuče između njih dvije ali i kraha prijateljstva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.