x

Jelena Tomašević ZBOG KIJE napušta žiri "Pinkovih zvezdica" i nije jedina: Ja sam umjetnica, a ne cirkuska zvijezda!

Snimanje nove sezone takmičarskog šou programa "Pinkove zvezdice", počelo je prije tri dana, a na samom početku, u studiju je mnoge sačekalo neprijatno iznenađenje.

Pobjednica rijalitija "Zadruga" nedavno je postala novi član žirija "Pinkovih zvezdica", kada je došla na mjesto pjevača Milana Stankovića, što je bio neočekivani potez televizije Pink.

Kija je nakon karijere stjuardese počela da se bavi pjevanjem, pa je ovaj potez, malo je reći začudio, sve gledaoce, pa čak i fanove same Kockareve.


U žiriju su ostali Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković, ali, kako Alo! saznaje, ne zadugo!

Prva koja će napustiti crvenu fotelju je pjevačica Jelena Tomašević koja, prema našim saznanjima, nije željela da sjedi sa Kristinom u žiriju jer je, vodeći se savjetima svojih fanova, odlučila da je ona "umjetnica i pjevačica, a ne cirkuska zvijezda", kako su joj mnogi sugerisali.


- Dragi moji, prethodne četiri godine u našim "Pinkovim zvezdicama" upoznala sam mnogo božanstvene djece, naslušala se predivnog pjevanja, smijala se i plakala od radosti sa svojim divnim kolegama iz žirija. Došlo je vrijeme da se za sada rastanemo. Preda mnom je jedan veliki i bitan muzički projekat zbog koga ću često biti zauzeta. Članovima žirija želim puno radosti i uspješnu sezonu. Uvijek ću navijati za sve buduće i bivše takmičare i čekati ih da porastu i pridruže mi se na sceni. Sve vas voli vaša Jelena Tomašević-Bosiljčić - napisala je pjevačica na Instagramu, a svoju koleginicu vjerovatno nije spomenula u želji da ne stvara sebi konflikte.


Takođe, kako saznajemo, ni čuveni Sergej Ćetković ne želi da sjedi sa Kijom u crvenoj stolici, pa će istu uskoro napustiti, što će u narednim danima biti i javno saopšteno.


(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika da kontaktirate Dr.Agbazara na WhatsAppu: { +234 810 410 2662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail. com } Ja sam tako sretna barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazara