x

šok u jutarnjem

Jelena, zar ti nisi antivakserka? Karleuša konačno progovorila - otkrila i da li je vakcinisala kćerke!

Pjevačica Jelena Karleuša prva se vakcinisala u TC "Ušće", došla je u "fensi" izdanju, a progovorila je i o činjenici da su je mediji predstavljali kao "antivakserku".

Jelena je više puta govorila o MMR vakcini i tražila da ona ne bude obavezna za djecu, a sada je Filipu Čukanoviću direktno i iskrenije nego ikada odgovorila na škakljivo pitanje - "pa Jelena, zar ti nisi antivakserka"?


"Da i ja poslije dugog niza godina nepravedne slike o meni objasnim. Nikada u životu nisam rekla bilo šta protiv vakcinacije uopšteno. Ja sam imala stav o jednoj vakcini, MMR vakcini, tražila sam, Filipe, da postoji opcija za tu vrstu vakcine, ako je dijete sklono nekim problemima, ako ima indikacija neuroloških oštećenja, da ne bude obavezno. To je sve što sam htjela", rekla je ona.


"U našoj sredini, ja sam odmah proglašena antivakserkom. Ja sam svoju djecu vakcinisala. Tražila sam da ne bude obavezno zbog svog ličnog problema, koji sam imala s jednim djetetom. Jedna od kćerki je imala burnu reakciju, smetnju u govoru... Riješili smo, ali sam ja reagovala kao majka. Samo sam htjela da ne bude obavezno prije nego što dijete napuni određeni broj godina", rekla je Jelena.


"Nikada, nikada nisam bila protiv svih vakcina, one su iskorijenile najveće bolesti ove planete", rekla je ona. Jelena nam je ranije otkrila i da se boji igle, i pozvala estradu i javnost da se vakcinišu.

"Ja smatram da je ovo ozbiljna odgovornost svih nas, pa i mene kao javne ličnosti, na nas se ugledaju milioni ljudi. Izuzetno poštujem naše zdravstvene radnike, među njima ima i članova mojih porodice, oni se krvavo bore da spasu živote Srba. Trudnice gube živote, djeca obolijevaju, godinu dana živimo nenormalno i stagnira čitava planeta. Koristim svoju popularnost na najbolji način, svi smo mi jedna planeta sada, ista strana, a to je strana koja se bori protiv ove pandemije. Paralizovana nam je planeta, toliki životi su izgubljeni", rekla je ona.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.