x

užas

Jelenu Krunić pred kamerama operisao doktor "kasapin": Lažni ljekar uživo sjekao meso starleti!

Jelena Krunić nedavno se snimala dok je bila na intervenciji kod lažnog doktora Save Kneževića koji se izdavao za estetskog hirurga, dok je zapravo po zanimanju maser.

Skandal oko lažnog ljekara Save Kneževića, protiv kog žene danima podnose prijave da ih je unakazio, dobio je novi nastavak kada je otkriveno da su ga poznate ličnosti reklamirale.

Među onima koji su se podvrgavali Savinim tretmanima je i Jelena Krunić koja je kod njega došla zbog upaljenog dijela na licu koji se inficirao zbog pirsinga.

Krunićeva je snimila čak i vlog o njemu u kom ga naziva "doktorom".


Jelena je prvo uradila pirsing na obrazima, ali stvar se iskomplikovala, došlo je do velikog otoka, infekcije i bolova, pa je otišla kod ,,doktora” Save da joj riješi problem.

– Ovo je moj doktor. Spasavaj! – govorila je dok mu je pokazivala pirsinge na obrazima.

– To nije čep, to su apscesi sve, ovo moramo da isiječemo , imaćeš i dva končića sa spoljne strane. Ovo je baš inficirano – odgovorio je uvjerljivo Sava, a na njegovu izjavu se nadovezala majka, koju je Jelena pozdravila sa: ,,Dobar dan, doktorka!” Cvjećarka joj na to kaže: ,,Steži zube i zaliježi.“


Na kraju, Krunićeva odlazi sa dva flastera na licu i gomilom lijekova koje joj je prepisao kasapin Sava.

– Ne znam ni kako pričam, ne mogu da ispravim usnu, ali dobro, to je sve od anestezije. Iz gluposti sam sebi napravila problem, ali ovo će se sve riješiti, ne znam koliko šavova ovdje imam. Ovo će biti vlog broj jedan vezano za mog doktora Savu, vidjećete dalje šta ćemo mi sve raditi kod njega, šta sve on nudi, kako inače čovjek sve radi.


- Nadam se da ste iz ovog videa nešto naučili, nemojte da idete da se pirsujete kod svakoga, niti da idete kod svakog doktora. Inače ne znam kako bi vam ovo neki doktor sredio, možda bi vam dao da pijete samo neke lijekove, ali vam ne bi iščistio ovo kako valja, moralo je skroz meso koje je bilo pod čepom da se isiječe – hvalila je Jelena nadriljekara, protiv koga su unakažene djevojke predale dosta krivičnih prijava. 

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.