x

Jennifer Lopez i Shakira zapalile scenu: O ovom nastupu danas priča cijeli svijet! (VIDEO)

U noći s nedjelje na ponedjeljak, pola iza ponoći po našem vremenu, na Hard Rock stadionu u Miamiju započeo je dvoboj između Kansas City Chiefsa i San Francisco 49-ersa, koji su se borili za naslov prvaka. Ono što mnoge od stotinu miliona ljudi tijekom Super Bowla prikuje uz male ekrane jest upravo poluvrijeme - ni ove godine sasvim sigurno niko nije ostao razočaran jer su muzičke zvijezde, osobito dvije Latino dive, pripremile scenarije za pamćenje.

Cijeli svijet bruji o zavodljivom plesu po kakvom su na svijetu, što zbog plesnog umijeća što zbog zanosnih oblina, najpoznatije Jennifer Lopez (50) i Shakira (43). Upravo su njih dvije na Super Bowlu udružile snage te zaplesale i zapjevale u duetu, bok uz bok, stražnjicu uz stražnjicu.


Još jedno veliko iznenađenje bila je kći Jennifer Lopez, 11-godišnja Emme Maribel Muniz, koja je vraški dobro zapjevala majčin hit "Let's get loud". Shakira ih je pratila - na bubnjevima!


Shakira se tijekom spektakla preodjenula - dok su joj uz J.Lo strateška mjesta krasile resice, u drugom nastupu nosila je jednako nametljivu ultra kratku haljinicu u boji burgundca. Shakira je tako u znaku super Bowla dočekala i 43. rođendan koji slavi na isti dan kao i suprug, španjolski nogometaš Gerard Piqué.

.

.

(Gloria.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.