x

Je..o sam njene drugarice! Gagi Đogani kipti od bijesa zbog Anabele: Treba da se zapita, imam dosta toga da kažem!

Gagi Đogani poludio je zbog izjave svoje bivše supruge Anabele Atijas, kada je u emisiji “Magazin IN” otkrila da ju je on varao sa njenim drugaricama. Đoganiju nije pravo što ga Anabela navodno stalno etiketira u medijima.

– Nije mi jasno zašto Anabela iznosi prljav veš od prije deset godina, i da je tačno i da nije tačno. Prvo je pričala da sam je tukao i nisam tad reagovao, ali ovo baš nema smisla. Ona kao da ne razmišlja da imamo djecu, ne znam odakle ta potreba da mene provlači kroz razne priče. Nije u redu. Ne pada mi na pamet da je nešto pitam, ona treba da se zapita da li je zbog djece u redu da ovakve stvari iznosi u javnost ili joj je samo u interesu da bude u žiži. Ružno je to što radi, ja nikad nisam iznosio u javnost naš privatan život, a imam dosta toga da kažem – sasuo je Gagi, a onda se osvrnuo na porodicu.

– Ona me stalno etiketira po novinama, osjećam se ružno. Mojoj porodici ovakve stvari nisu prijatne. Treba da prestane da se ponaša kao žrtva, nek sačuva nešto za sebe. J..ao sam njene drugarice, pa fuj. Prevršila je svaku mjeru. Vjerovatno nije zadovoljna svojim životom, čim ima konstantnu potrebu da mene provlači kroz medije. Ne mogu ni da zamislim šta bi se desilo da ja tako nešto uradim. Kad smo već kod njenih drugarica, Anabela se druži sa mojom bivšom djevojkom s kojom sam bio četiri godine u vezi. Tako da je ovo nepoštovanje bivšeg muža, a ne priča o tome kako su je izdale drugarice – zaključio je denser, prenosi Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.