x

Jeziv snimak: Policajci pendrecima tuku demonstranta dok ga ostali građani izvlače iz njihovih ralja! (Video)

Policija je večeras, kako javljaju reporteri Nova.rs, bacila suzavac i šok bombe kada su građani koji protestuju ispred Skupštine Srbije zbog ponovnog policijskog časa pokušali da probiju kordon i uđu u parlament. Objavljen je i jeziv snimak gdje se vidi kako nekoliko policajaca pendrecima tuče jednu osobu, dok se valja po podu, a u tom momentu ga drugi građani spašavaju. 


Ispred skupštine su jake policijske snage. Jedna grupa građana došla je ispred RTS, a neki građani prevrću i pale kontejnere. Na ulicu je izašla i konjica.

Podsjetimo, na stotine građana okupilo se večeras na raskrsnici Takovske, Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra zbog najave da će u petak biti uveden policijski čas kako bi se suzbilo širenje koronavirusa. Građani su zaustavili saobraćaj pored platoa ispred Narodne Skupštine Srbije.


Građani uzvikuju “Vučiću lopove”, “Ostavke”, lupaju u šerpe. Veliki broj demonstranata e oko sat vremena iza ponoći  nalazio kod crkve Svetog Marka jer policija baca suzavac i potisnula ih je ka Bulevaru kralja Aleksandra. Saobraćaj je u prekidu. Ispred crkve nalazi se veliki broj pripadnika policije u civilu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.