x

Jeziv vrisak uživo u emisiji: Mića otkrio veliku istinu o Aninoj mami, Koraćeva se uključila i uputila mu žestoke riječi!

Lepi Mića komentarisao je budžet porodice Korać i otkrio kako Anina majka zarađuje 40.000 dinara mjesečno, dok Ana vozi skupocijene automobile, kao i to da David Dragojević nema dovoljno novca za Anu, pa ni za benzin.

Ana Korać se odmah uključila u esmisiju i poručila Mići da ne spominje njenu majku, jer će imati problem sa njom, što je Miću iziritiralo.

"Ja nisam rekao nijednu ružnu riječ o njenoj majci, već da su joj primanja 40.000 dinara. Rekao sam fino. Neke stvari nemaju logike. Nisam rekao nijednu ružnu riječ. Njena majka se uključila u emisiju kada sam bio gost i obratila se meni. Ja tada nisam zvao i rekao Ani: "Imaćeš sa mnom probleme". Da li to Ana prijeti? Šta? Ne razumijem! Ja sam ovdje, ja ću biti ispred televizije! Ti prijetiš? David je potvrdio da ona tako živi! Plate u Ivanjici su 40.000 dinara! Zabole me k.rac za tvoje fakture, da ti meni ovdje prijetiš što sam rekao da tvoja majka ima penziju ili platu 40.000 dinara! Meni to govoriš? Sram te bilo! Rekao sam samo stvari koje je govorio tvoj dečko! Ružnu riječ nisam rekao za tebe! Ti si sad kao uvrijeđena. Sram da te bude!", vrištao je Mića na sav glas!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.