x

Jeziva sudbina djevojke ubijenog Miloša! Sahranila i bivšeg dečka: Jedva se oporavila kad su ga ubili u tuči, a sad je zadesila nova tragedija!

Katarina, djevojka ubijenog studenta Miloša Mileusnića, nalazi se u veoma teškom psihičkom stanju, naročito što je već izgubila jednog dečka. Brojni prijatelji i poznanici Miloša Mileusnića (25), koji žive u Čačku, i dalje ne mogu da se oporave od šoka zbog njegovog zvjerskog ubistva.

Jedan od Miloševih drugova iz osnovne škole ispričao je za Kurir da su sada svi zabrinuti i zbog Miloševe djevojke Katarine, koja je prije nekoliko godina već sahranila jednog partnera, koji je takođe ubijen.


- Svi smo potreseni. Trudimo se da u ovim strašnim trenucima budemo uz Miloševu porodicu, kojoj je najteže. Takođe, trudimo se da budemo i podrška Miloševoj djevojci Kaći, Čačanki koja je student Saobraćajnog fakulteta, a koja je u veoma, veoma teškom psihičkom stanju. Naime, njoj je prije dvije godine, u jednom obračunu u Čačku, ubijen momak s kojim se zabavljala i taj gubitak je veoma teško podnijela. Kada se oporavila od te tragedije, upoznala je Miloša i počeli su da se zabavljaju. On joj je bio velika podrška. Svi smo zabrinuti i plašimo se za njeno zdravlje, jer je potpuno van sebe - priča Milošev drug iz srednje škole.


Podsjetimo, Miloš Mileusnić ubijen je u nedjelju rano ujtutro kada se vraćao od djevojke. Na njega je naišao napadač i nožem izbo, poslije čega je ubrzo preminuo.

Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca, koji je poslije hapšenja navodno priznao da je u nedjelju oko šest ujutru iz čista mira kuhinjskim nožem ubio Miloša ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, potpuno je okrenuo priču i pred tužiocem negirao zločin, tvrdeći da ne zna ništa o ubistvu!

Osim što je danas puna dva i po sata pred tužiocem pokušavao da sebe predstavi kao žrtvu, kako naš izvor otkriva, Đurković je bio veseo i nasmijan.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.