x

MILENA KAČEVENDA TVRDI

Jezive optužbe Milene: Zvezdan je pokušao da ub.je Anu, majka mu beskućnik, a Moka živio u domu! Otkrila kroz šta im prolaze djeca!

Da li je Ana Ćurčič ušla da uništi Zvezdana Slavnića i otkrije sve njegove mračne tajne ili da se pomire? Da li ima istine u pričama da je on čak pokušao je da ubi.je? Da li je tačno da je sve ovo njihov dogovor i igra da bi iz rijalitija izašli kao bogati ljudi? Situacija u Zadruzi, mijenja se iz dana u dan i nikome nije jasno šta se zapravo dešava. Haos, nasilje, uvrede, smjenjuju se sa izvinjenjima, pokajanjem. Anina najbolja prijateljica Milena Kačavenda otvorila je dušu i iznijela šokantne detalje iz života Ane i Zezdana koje poznaje već godinama i čijim je ličnim dramama svjedočila i pomagala koliko je mogla.

"Ja sam Anina najbolja drugarica 30 godina, a ne kuma, kako su neki naveli. Poznajem je odlično, sve vrijeme pratim rijaliti i dešavanja. Kod nje ima straha, vidjeli ste Zvezdanovo jezivo ponašanje koje je ipak savršeno kontrolisao, plane pa se se dozove pameti, i tako u krug. Svjestan je da ako mu popuste kočnice leti iz rijalitija bez para, a nema gdje, pošto je živio u Aninom stanu, a tamo ne može da se vrati. Kod Moke nema gdje, mama nema stan.


Ana ga drži pod kontrolom, smiruje ga, želi mir, prvenstveno zbog sebe. Ana sve doživljava emotivno, sve te godine joj sigurno prolaze kroz glavu, pa ga nekad i tješi, ali iako neki spekulišu, od pomirenja nema ništa, to je sigurno."

Ovih dana procurile su priče da se Ana i ranije s razlogom plašila za svoj život zbog Zvezdanovog nasilja, a Milena kaže da je njoj ponašanje Slavnića sasvim jasno.


"Kad krene da skida majicu, da se presvlači, pa kad je proletio kroz vrata, ona ide da skuplja kašike, noževe jer on ima momente kad hoće da kao naudi sebi ili njoj. Vidjeli ste svi kad je navodno htio da sebi prereže vene ili da se izbode, uzeo je tup nož, obrisao ga od paštete koju je jeo i onda kao pokušao da se izbode. Ma, važi. Njemu je najveća želja da Ana što prije izađe iz rijalitija jer se plaši šta će ona sve reći, boji se da ga ne ogoli u potpunosti. Ana, kada spušta loptu, radi to jer ga se plaši. Jedan od njenih uslova je bio da obezbjeđenje uvijek bude u blizini kada oni imaju neku komunikaciju. Sve vam je jasno zašto. Ja samo čekam da ona progovori da bih mogla da iznesem sve što znam. Ako Ana bude otkrila sve, biće srče do koljena."


Na pitanje da li je tačno da je Zvezdan Anu tukao ranije, pošto se oboje ponašaju kao da jeste, Milena kaže: "Ana je na ulasku dala šlagvort novinarima da istraže sve to. Ja se ne bih zalijetala na tu temu dok ona ne progovori, a ima tu dosta toga. Mislim da čeka momenat da bude ugrožena. On se u neku ruku osvijestio, shvatio je da je sve srušio, ali će primijeniti nasilje ako ne bude po njegovom, to sigurno. Kvazi samopovređivanjem kanališe bijes. On je glumac za jeftine p..nografske filmove žnj produkcije. Između redova prijeti Ani da će zbog nje da završi u bolnici ili zatvoru. Bolnicu spominje pošto je imao operaciju, stent mu je ugrađen, a operisao je i srčanu aortu, s kojom je imao problem od rođenja. Što se tiče zatvora, on odlično zna da je imala prilike da ga pošalje tamo da je htjela, ali nije."


Milena ističe da je postojao jedan period kada je Ana vjerovala da Zvezdan zaista želi da se promijeni. Tada se odselio u Švajcarsku da radi gdje je ubrzo bio i uhapšen.

"On u kući apsolutno ništa nije doprinosio. Otišao je u Cirih da napravi neki legalan posao, ali je bio uhapšen. Ana i ja smo išli na ta suđenja i u posjete. Tamo smo saznale da je otišao da pljačka, a ne da radi. Pa to je mogao i ovdje. Još kad su na samom ročištu pričali kako je to izgledalo, došlo mi je da od blama čupam kosu sa glave. Stavio čarapu na glavu, uletio sa pištoljem, i kad je izašao, 22 metra dalje je uhapšen. Osuđen je na pet i po godina zatvora, ali je zbog dobrog vladanja pušten poslije četiri. Kad čujem u rijalitiju da ovi što ga se plaše pričaju kako cijene njegov lik i djelo?! Koji, bre lik i djelo? Ubio dečka i otišao u pljačku!"


Milena otkriva i da je Zvezdan majku prije Zadruge smjestio u starački dom, a da je prije toga Ana godinama brinula o njoj.

"Ona je čuvala njegovu majku dok je bio u zatvoru. Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gdje da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. O svemu je Ana brinula. Kad je ušao u rijaliti ona je plaćala taj dom. Kad se sve ovo izdešavalo, kontaktirala je produkciju koja je preuzela brigu oko tih mjesečnih obaveza".

Milena kaže da je i Moka, koji zapravo nikad nije imao blizak odnos sa Zvezdanom, u jednom momentu završio u domu, pošto je ostao bez para.


"Dok je imao para trošio je sa drugom suprugom, kad je ostao bez para i ona ga je ostavila. On je bio u samačkom domu, za nezbrinuta lica dok mu država nije obezbijedila stan. On je za deset godina 60 puta vidio sina. Ani nije slao pare za pakete, nije putovao u Cirih da ga vidi. Sve laže. Po priči mi djeluje da je vrlo voljan da uđe u rijaliti, ali haos bi izbio između njih poslije pet dana. Još kad sam pročitala onu njegovu izjavu kako je mislio da će se Zvezdan zaljubiti u svoju maćehu! Pa, da li je realno care da si to izjavio? Jedi g..na, matori. Ja sam njihov kućni prijatelj, ali Moku nisam nikad vidjela."


Milena se osvrnula i na Zvezdanovu kćerku kojoj nije dobro zbog svega što tata radi.

"Ona ima 18 godina. Nisam je vidjela otkako je sve ovo krenulo, povukla se, gleda tatinu g..icu na ekranu. Na faksu se sprdaju kakav je tata mentol. Anina kćerka me zvala, plače, nada se da se neće pomiriti. Anu su djeca podržala da uđe unutra zbog njene istine i spokoja, ali i oni se sad šunjaju po fakultetu zbog svega što se dešava. Zvezdanova bivša supruga je sjajna. Ana i ona imaju baš lijep odnos. Ja ne znam kako je takav tupson našao takve dvije ribe", završava priču za Svet Milena.

.

.

.

.

(kurir.rs/svet)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)