x

Jezive scene! Nadežda naručila Mikijevo ubistvo uživo u emisiji: A onda je on zalio kafom! (VIDEO)

Nadežda Biljić, koja je bila u vezi sa Mikijem Đuričićem i njihov s*ks gledala je cijela Srbija, vratila se u rijaliti i zaprijetila smrću bivšem ljubavniku koji je sada u vezi sa udatom Suzanom Perović. Poslije žučne rasprave, kada ju je Miki zalio kafom, Biljićka je pozvala svoje drugare da se osvete Đuričiću.


- Obraćam se mojim drugarima, bude li ovaj čovjek poslije rijalitija dočekao dan... Javno kažem, ovaj čovjek je mrtav, i bukvalno i za mene - izrekla je opasne prijetnje.

- Rekla sam Pavlu da ne treba da se kanali i da treba da bude šmeker i da kaže kao što sam ja, ustala i rekla da se Suzane stide njena djeca. Mogu da budem kažnjena jer sam prenijela ono što se piše iz spoljnog svijeta - počela je da se pravda Nadežda. 

- I dalje stojim da je perfidna k... - dodala je Nadežda, a onda se Miki upetljao i zatražio da se kazni honorarom kao i svi ostali.


- Ja nemam honorar, jedi g*vna! Nisam ja ko ti da imam para na bacanje. Piše se napolju da ju se djeca stide - nastavila je Nadežda, dok je Suzana zamolila da joj djecu ne uzima u usta.  

- Možeš da pričaš šta hoćeš, ali djecu ne smiješ da mi uzimaš u usta. Bolje bi ti bilo da bude posljednji put - iznervirala se Perovićeva.

- Ti, možeš da mi po*ušiš ku*ac, majmune jedan. Ti si klošar koji nema ništa. Da bi bio sa ovom ženom, moraš da budeš ozbiljan šmeker - provocirala je Nadežda Mikija, koji joj je punu šolju kafe pljusnuo u lice.



Obezbjeđenje je odmah uletjelo, odvuklo Nadeždu koja je prvo uhvatila tanjir i krenula na Mikija.

- Stalno nas spominje, uzima u usta, dokle više - vikao je Miki. 

- Za ovo ćeš mi da platiš debelo. J*baću vas sve dok sam ovdje, a rijaliti će se završiti - vikala je Biljićka dok ju je obezbjeđenje držalo.

- Biće neko bogalj, 10 godina robije! Ti ćeš nekoga da nazivaš k*rvom, prije podne se j*beš sa Čolakom, poslije podne sa mnom - vikao je Miki, a onda je Nadežda odala najveću tajnu rijalitija.

- Miki ima 120.000 eura honorara, odmah je 30.000 stavio kod sestre na račun kako bi se završila kuća. I on mi je našao da mi priča? Ne može me niko j*bati ni za milion - potpuno se izgubila Nadežda.   

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.