x

JK: Da, ja sam kćerka policajca i osuđujem ovo! Građani plaćaju te policajce, ne interesuje me da li ću imati posljedice zbog ovoga...

Jelena Karleuša je zgrožena sinoćnjim scenama sa ulica Beograda, a gdje policija primjenjuje silu nad demonstrantima, ali i onim koji mirno sjede na klupama. Kako uvijek biva, nikada se ne boji da iznese svoje mišljenje, pa je tako i ovoga puta.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila slike sinoćnog protesta uz opširan propratni tekst u kome je osudila policiju i podržala građane.

“Kao javna ličnost u Srbiji koju prati najveći broj ljudi, samim tim i kao najuticajnija javna ličnost, osjećam potrebu da osudim policijsku brutalnost koja se desila sinoć u Beogradu. Da, ja sam kćerka policajca i osuđujem ovo. Da, ja sam Beograđanka i osuđujem ovo”, počela je Karleuša, te dodala:


“Desili su se protesti građana. Građana koji plaćaju svakog policajca i svakog ko je izabran da ovoom zemljom vlada. Niko ne smije da bije narod, niko ne smije da baca suzavac na narod. To je velika greška. Da, huligane koji ruše i pale, upadaju u Skupštinu, treba zaustaviti, ali narod koji protestuje mirno niko ne smije da tretira ovako”, napisala je Jelena, pa se osvrnula i na svoje kolege.


“Uopšte me ne interesuje da li druge javne ličnosti ne smiju ili neće da reaguju. Njihovo pravo. Uopšte me ne interesuje da li ću imati posljedice zbog ovoga. Ono što sam ja prošle godine preživjela od strane medija pod palicom vlasti malo ko bi preživio. Ali ja jesam. Smatram da sam pravična i da kažem kako jeste. Uvijek. Zato me i vole i mrze. Ali me ni to ne interesuje, iskreno. Radim samo onako kao mi savjest i srce kažu. A kažu mi da niko ne smije da ide protiv ovog siromašnog naroda. Niko ne smije da bije sinove ove zemlje. Apsolutno niko”, zaključila je Karleuša.

.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy