x

želi medalju

Jokić potvrdio da će igrati za Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Kini

Nikola Jokić igrat će za Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Kini, potvrdio je košarkaš Denver Nuggetsa za srbijansku novinsku agenciju Tanjug.

"Vrlo sam zadovoljan svim što sam napravio u NBA ligi protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu u kojoj sam nastupao na All-Staru i bio izabran u prvu petorku Lige. Za mene bi krunu ove cijele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može osvojiti na Svjetskom prvenstvu i potpuno sam spreman dati sve od sebe da se taj cilj ostvari", rekao je Jokić.

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana Jokić nije htio potvrditi da će igrati za reprezentaciju, a neki su sumnjali da će se to ikako i dogoditi.

Ipak, srbijanska košarka je danas dobila još jednu sjajnu vijest u razmaku od nekoliko sati jer je i sin hrvatske legende Ive Nakića, 17-godišnji Mario, potvrdio kako će nastupati za Srbiju.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević definitivno će imati slatke muke sa sastavljanjem ekipe jer osim Jokića na raspolaganju su mu Teodosić, Bogdanović, Bjelica, Marjanović...


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.