x

Joksimovići žive u pravom raju: Pogledajte Jovaninu i Željkovu vilu od 2,5 miliona €! Komšije otkrile i kakvi su pjevač i voditeljka privatno! (FOTO)

Željko i Jovana Joksimović već nekoliko mjeseci žive u luksuznoj vili na Senjaku, koju su prošle godine kupili za 2,5 miliona eura od Ivane Mišković i Gorana Karića!

Kuća se nalazi na jednoj od najskupljih lokacija u Beogradu, a veličina placa je čak 20 ari, što je i više nego prosjek za to elitno naselje. Ekipa Kurira posjetila je njihov komšiluk kako bi vidjeli kako izgleda svakodnevni život porodice Joksimović, ali i da bismo saznali kakvi su Jovana i Željko komšije.

Negdje oko dva sata popodne, ispred kapije kuće uočili smo voditeljku, koja se tada vraćala sa TV Prve, gdje vodi jutarnji program. Ona je kolima ušla u dvorište. Iza velike ograde nismo uspjeli da vidimo da li su sa njom bila i djeca, koju obično u to vrijeme vraća iz vrtića, piše Kurir.


"Viđamo svakodnevno i Jovanu i Željka, vrlo su aktivni. Jovanu sretnemo obično popodne, kada se vraća kući sa dječicom, a Željka negdje oko 10-11 ujutru kako odlazi ka centru gradu. Ljubazni su, uvijek se lijepo jave, ali do sada nismo pričali, niti su oni sa bilo kim odavde razvili neki dublji odnos. Gledaju svoja posla. Mi nismo ni znali da se kuća prodaje, oni su to vjerovatno dogovorili sa Ivanom i Goranom jer se druže godinama. Ono što znam jeste da je ta vila jedna od najboljih u ovom kraju, dosta novca je uloženo u nju, tako da Jovana i Željko sigurno nisu pogriješili što su je kupili", rekao nam je jedan od komšija kog smo zatekli u šetnji tog dana.


Pjevačev i voditeljkin novi dom ima šest spavaćih soba, prostranu trpezariju, koja se nastavlja iz luksuzno opremljene dnevne sobe, nekoliko kupatila i još nekoliko prostorija koje su namijenjene za opuštanje, čitanje, a uskoro i učenje, kada njihovi nasljednici krenu u školu. Takođe, i dvorište kuće je veoma lijepo opremljeno. Pored terase sa baštenskim namještajem, oni posjeduju i bazen, veće igralište sa ljuljaškama i klackalicama, kao i šator u kojem su ležaljke za ljetnja uživanja.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.