x

ograđuje se

Još imam traume iz Zadruge, unervozim se kad mi neko to spomene: Sloba neće da čuje za rijaliti, a evo šta kaže o Nadicinoj pobjedi!

Sloba Radanović nakon izlaska iz prve sezone "Zadruge" započeo je novi život, a sada se dotakao rijalitija u kojem je ove godine pobjedu odnijela njegova bivša tašta Nadica Zeljković.

On je priznao da i dan danas ima traume iz rijalitija.

"Znam sve, ispratio sam. Uvijek kažem, ako je narod tako izabrao, čestitam pobjedniku na svemu. Ja sebe više ne mogu da doživim kao učesnika jer vjerujte da i dan danas imam posljedice i traume od toga. Kad neko krene da mi priča o tome odmah se unervozim, i sad je tako. Ne volim da se vraćam na to. To je nešto što je prošlo, bila je životna škola", rekao je Sloba i dodao:


"Hvala Bogu za mene je otišlo u nekom normalnom smjeru i pozitivno. Niko nije garantovao da će to da bude tako. Započeo sam totalno drugi život. Sve se lijepo iskristalizalo. Doživljavaju me kao pjevača, a ne kao nekog ko je morao da uđe u Zadrugu da bi se za njega čulo. Ja sam bio Sloba i prije Zadruge i pjevao sam", ispričao je u "Premijeri-Vikend Specijal".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.