x

Još nije kraj užasima: Darko Lazić mora na još jednu operaciju, ljekari u strahu od ovoga!

U posljednjih godinu i po Darko Lazić proživio je pravi pakao nakon saobraćajne nesreće koju je doživio kada se iz Šapca vraćao za rodni Brestač.

Zbog te nesreće pjevač je imao bezbroj operacija, kako na nozi tako i na unutrašnjim organima, ali mukama, izgleda, još nije kraj. Popularni folker nedavno je smanjio želudac, a sljedeći zahvat je, navodno, operacija ruke. Međutim, zbog velikog broja hirurških intervencija, ljekari koji brinu o zdravstvenom stanju folkera odlučili su da ga operišu tek sljedeće godine.

Prema neposrednim saznanjima, Darko se odlično osjeća, ali njegov organizam nije u stanju da u narednih dvanaest mjeseci izdrži totalnu anesteziju.


Porodica i supruga Marina, kao i ljekari, posavjetovali su ga da sačeka i on je na to pristao. Muzičar je maksimalno posvećen karijeri i porodici, a i pored toga ne želi da zapostavi svoje zdravlje. Želi da kao nekada hoda bez ikakvih pomagala i zato uporno trenira, pliva i vozi automobil. Maksimalno je aktivan i pokretan, a uspio je i da batali poroke.


To je ružna strana moje prošlosti. Nisam neko ko se folira i pred svima sam priznao šta sam radio. Ne znam ko se sa estrade ne dr.gira. Vi mi recite jedno ime. Svi to koriste, a onda samo Lazić n.rkoman. Uspio sam da se riješim toga i sada živim totalno drugačijim načinom života. Porodica, mali krug prijatelja i karijera su mi na prvom mjestu. Nakon nesreće sam vidio ko je uz mene i ko su mi pravi prijatelji. Sve sam promijenio i sada je došlo vrijeme da se živi punim plućima. Zadovoljan sam kako publika reaguje na moje nove pjesme, a atmosfera na nastupima je fenomenalna. To mi je najvažnije - rekao je Darko.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.