x

JOŠ NIJE NI U PRODAJI: Pogledajte koji najnoviji smartphone ima naš svjetski šampion!

Mirza Pramenković, svjetski prvak u kickboxibgu u teškoj kategoriji očigledno voli najnoviju tehniku i dostignuća, pa smo ostali zatečeni kada smo kod njega primijetili najnoviji Samsungov model S9+ koji još uvijek nije u prodaji na tržištu BiH, zbog čega je nastala misterija odakle Mirzi ovakav ekskluzivitet u ruci?

Svjetskog šampiona u kickboxu Mirzu Pramenkovića naš paparazzo je "uhvatio" u sarajevskom restoranu Bosfor dok je ubacivao karticu u Samsungov najnoviji smarthphone S9+. Očigledno da je Mirza ljubitelj najnovijih tehnoloških dostignuća, jer smo ga prije par dana sreli na promociji najnovijeg Audija A8, koji je u automobilskoj industriji zasigurno otišao korak dalje.

Na stolu mu je također bio i vrhunski Samsung Note 8, a na ruci najnoviji Samsungov "pametni" sat. Obzirom da je promocija najnovijeg Samsung S9 i S9+ modela u Sarajevu održana jučer i da će u prodaji biti tek za nekoliko dana kopkalo nas je odakle je Mirza privilegovan, te kako je prije svih nabavio  ovaj model. Stoga smo ga kontaktirali.

Uspješni sportista je potvrdio da se radi o najnovijem Samsungovom modelu S9+, a na pitanje odakle njemu prije svih, objasnio nam je kako je on jedan od vlasnika poznate sarajevske firme Imamex Company Export Import koja se bavi prodajom mobitela i opreme za mobitele. Upravo na taj način kod sebe uvijek ima najekskluzivnije modele mobitela najboljih svjetskih brendova i prije same promocije istih.

Mirza Pramenković, svjetski prvak u kickboxingu u teškoj kategoriji iza sebe ima niz nagrada i priznanja. U svom ormaru ima priznanja od: Olimpijski komitet - SPORTISTA GODINE, Sportski Savez BiH - AMBASADOR SPORTA BiH , Sportski Savez kantona Sarajevo - USPJEH OD HISTORIJSKOG ZNAČAJA ZA BiH, SNL magazin BiH - SPORTISTA GODINE, Sportski Savez BiH - IDOL MLADIH SPORTA, Tv Hayat Glam Blam - GLAM LIČNOST DECENIJE, Sportski Savez kantona Sarajevo - ZLATNI KICKBOXER BiH

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.