x

bila da popuni prostor

Jovana Jeremić brutalno o Tanji Savić: Otišla je iz emisije da nas spasi od njene gluposti!

Veliku prašinu podiglo je praznično izdanje emisije "Amidži šou" zbog toga što je pjevačica Tanja Savić napustila istu tokom snimanja zbog Jovane Jeremić. Tanja je za "Blic" rekla kako se ne kaje zbog svog postupka i da se spasla upravo time što je napustila emisiju.

Nakon ove njene izjave oglasila se i Jovana Jeremić, koja nije ostala dužna Savićevoj.

- Pa jeste se spasla. Spasla je sebe i nas od njene gluposti - istakla je voditeljka i dodala kako emisija nije ništa izgubila Tanjinim odlaskom.


- Emisija je razvalila sa šerom. Tanja nije bila osoba koja vuče šer. Šer smo vukli Nestor, Ivica i ja. Tanja je bila tu čisto da popuni prostor. Samoinicijativno je otiša i vidjeli ste kao je Ognjen reagovao, kao da je neko potpuno nebitan otišao iz studija. Znači nije ona presudna za emisiju, zato smo i nastavili kao da se ništa nije dogodilo - istakla je Jeremićeva.

Da podsjetimo, preksinoć je emitovana emisija u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović. U jednom momentu pjevačica je, dok je Jeremićeva odgovara na pitanje Ognjena Amidžića ustala i otišla bez riječi.


Inače, preksinoć je emitovana emisija u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović. U jednom momentu pjevačica je, dok je Jeremićeva odgovara na pitanje Ognjena Amidžića ustala i otišla bez riječi.


- Svi su mi rekli: "Tanja i Jovana u jednoj emisiji - to će da bude vatra"! - počela je Jovana tokom emisije, na šta je Tanja odgovorila:

- Pusti ih, Jovana, nek razmišljaju. Sad sam upoznala Jovanu i baš je pozitivno luckasta, luda je. Svako ko pravi žurku treba da ima Jovanu Jeremić.

- Hvala, Tanja - odgovorila joj je Jeremićeva, ostajući nijema na provokaciju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.