x

planira i udaju

Jovana Jeremić konačno progovorila o novom dečku: Frapirala koliko godina ima, nikad mlađi!

Voditeljka Jovana Jeremić prvi put je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji progovorila o novoj udaji nakon razvoda i novom momku sa kojim je već šest mjeseci.

- Ja ću u javnosti izaći sa imenom i sa slikom muškarca onda kada budem odlučila da on bude moj muž. Imam nekog u životu, neću da lažem. Imam nekoga ko mi je interesantan, ima i onih koji se bore za moju ljubav i imaju pravo na to. Slobodna sam žena, imam kćerku. Želim ponovo da se udam, želim da nađem ljubav svog života - otkrila je Jovana Jeremić.


Ona je dodala da ne želi da otkriva ko je njen novi momak, ali da su zajedno još od februara.

- U pitanju je dečko koji je moj prijatelj, poznajemo se sedam godina, a upoznali smo se na svadbi moje drugarice. O ljubavi ne želim da govorim, a prijateljstvo je planulo prije šest mjeseci. Od februara se intezivno družimo. Idemo na putovanja i ići ćemo - kaže Jovana Jeremić.


Voditeljka je dodala da će budućnost odrediti da li će biti nešto više među njima, a na pitanje voditeljke Ljiljane Stanišić da li je zaljubljena, tajanstveno je odgovorila:

- Zadovoljna sam. Uspješan je, moje je godište i on je najmlađi muškarac kome sam dozvolila da bude u mom okruženju. Moje je godište, devedeseto, ali je jako zreo, pa je pokazao da godine nisu mjerilo zrelosti - istakla je Jeremićka i dodala:

- Svaki muškarac koji odluči da se bori za mene mora da zna da ja neću odabrati momka po svojoj mjeri, već po mjeri svoje kćerke, ja sam veoma odgovorna majka - zaključila je poznata voditeljka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.