x

zamjerila joj i što ne dočekuje goste u studiju

Jovana Jeremić odgovorila Nadi Topčagić nakon što ju je imitirila u emisiji kod Ognjena!

Nada Topčagić gostovala je u emisiji “Amidži šou” gdje je otvoreno govorila o pričama da zarađuje 10.000 eura, a potom i imitirala voditeljku Pink televizije Jovanu Jeremić.

Voditeljka je nedavno postala novo lice Pinkovog jutarnjeg programa, koji je uredila po svom ukusu, a Nadi se posebno jedan dio nije dopao – kada Jovanu pred početak rubrike gosti čekaju u studiju.

Nada ju je najprije izimitirala kada je kroz studio šetala sa telefonom u ruci, a potom su uslijedile primjedbe:


– Kako Jovana Jeremić, ovako ona ide… Ostavi goste, pa ti dočekuješ goste! Pa ti treba da sjediš kao Ognjen, kako ti?! Svi sjede tamo, a ti dolaziš. Nemoj za....vati, majke ti. Jovana, jesi pametnica, ali…- rekla je pjevačica.

Snimak je ubrzo osvanuo na društvenim mrežama, ali i na Jovaninom Instagramu.


Novinari su pozvali Jovanu Jeremić kako bi  dala komentar na Nadinu imitaciju, ali i da  kaže da li je možda zamjerila pjevačici:

– Taman posla, presrećna sam što je ona imitirala, Nada je velika zvijezda i ja sam sa radošću gledala kako me reklamira u Amidži šou, pozdrav za nju i što se Nade Topčagić tiče ona može uvijek da mi imitira, ona ima dozvolu za sve, meni je to jako simpatično bilo. Nada nije imala nikakvu zlu namjeru već baš suprotno, pozitivnu i suštinski da meni napravi još veću reklamu, kad je Nada u pitanju njoj je sve dozvoljeno – rekla je Jovana Jeremić za portal Republika.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.