x

iskreno

Jovana Jeremić otkrila u kakvom je odnosu sa svekrvom: Samo mene priznaje za snajku, razvela se ja od njenog sina ili ne!

Nakon što je u medijima odjeknula vijest da voditeljka Jovana Jeremić nije u dobrim odnosima sa svojom svrekrvom, Jeremićeva se oglasila za medije i otkrila šta je istina.

- To je totalna laž, to su ispinovali iz stare žute štampe, apsolutna laž kompletna, sa svekrvom sam ekstra i ona mi je velika podrška i prijatelj! I tužiću ih! Nemojte da pravite rijaliti od mog života, jer moj život je jedan miran život, ja ću to demantovati, to je netačno! - poručila je Jovana Jeremić za Republika.rs i dodaje:


- Ona mene obožava! Razvela se ili ne od njenog sina u budućnosti, ona će me voljeti cijeli život, ona kaže da samo mene priznaje za snajku! To je izmišljotina što su objavili, ovo je istina što sam ti ispričala!

Podsjetimo, Jeremićeva i njena svekrva Zorica i ranije su imale riječi hvale jedna za drugu:


- Svekrva mi je divna. Ona je moja podrška, brine i o Lei i o meni. Poenta diplomatije je da od svekrve napraviš najbolju drugaricu - rekla je jednom prilikom Jovana, a Zorica je takođe nahvalila snaju.

- O Jovani mislim sve najljepše. Ona je toliko divno dijete. Ja nju ne doživljavam kao snaju, mi smo kao drugarice.

.

..

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.