x

nisu u dobrim odnosima

Jovana me ne zanima, ja nisam učitelj lijepog ponašanja: Marić je ovako odgovorio Jeremićevoj na prozivke!

Vodteljka Jovana Jeremić žestoko je oplela po Milomiru Mariću nakon njegovih izjava tokom jutarnjeg programa, a sada se oglasio i on.

Naime, Jovana je oštro odbrusila nekadašnjem saradniku i uredniku televizije, Milomiru Mariću sa kojim je sarađivala punu deceniju, pa istakla da je ona njegovo remek-djelo, ali i najveća kazna.

Poslije njenih prozivki, oglasio se i Marić koji joj je poručio da je "učitelj novinarstva, a ne lijepog ponašanja".


- Nismo se čuli. Nikad joj ništa loše uradio, samo dobro. Najmanje se od mene očekuje da je ismijavam. Mene ne zanima Jovana! Ja sam učitelj novinarstva, a ne lijepog ponašanja, to se uči kod kuće - poručio je Marić kratko za 24sedam.


- Ja sam kolegama poslala gošću, koja je prvo kod mene gostovala i pričala o sil.vanju u konjičkom sportu, a kada je ona spomenula moje ime, Marić je počeo pod....vački da nastupa! Na to se nadovezala njegova saradnica, "Alisa u zemlji čuda", i ja to neću da dozvolim! Da moje dobro bude uzvraćeno ružnim i nekorektnim ponašanjem. Ponašanjem koje pokazuje zavist i ljubomoru prema mom uspjehu, a moj postupak govori o mojoj širini, prije svega uredničkoj, jer sam im ustupila gosta nakon moje emisije. Ja volim prema takvima da ispadnem dobar čovjek, čisto da se zna u čemu je razlika - pričala je Jovana Jeremić.

.

.

..

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.