x

neočekivano

Jovana Misica je živjela kao kraljica u Stefanovoj vili na Zvezdari: Prevarila dečka zbog njega, renovirala kuću, a sad pukla tikva!

Kao bomba odjeknula je vijest da su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić raskinuli.

Stefan je 10 mjeseci boravio u rijalitiju dok ga je Jovana čekala u njegovoj porodičnoj vili na Zvezdari gdje mu žive otac Osman i maćeha Kristina. Ipak, ubrzo nakon kraja rijalitija Karić je riješio da stavi tačku na ljubavnu vezu, a evo kako je počela njihova ljubav.

Jovana je u Zadrugu 4 ušla kao zauzeta djevojka, a nakon nekoliko mjeseci je odlučila da javno, pred kamerama, ostavi svog dečka Luku Pojužinu.


Njihova veza u Zadruzi je bila puna uspona i padova, ali su oni na kraju rijalitija izašli kao par.

Jovana i Stefan se nisu odvajali nakon rijalitija, a ona se tada preselila u Stefanovu luksuznu vilu na Zvezdari odakle se često oglašavala, a sve je izgledalo idealno.


Stefan je odlučio da uđe u Zadrugu 5, a ona se tada nije vratila u porodični stan nego je ostala u vili sa njegovim ocem Osmanom i maćehom Kristinom.

Osman Karić je u jednom intervjuu istakao da je Jovana sređivala kutak samo za nju i Stefana.


- To je jedna vrsta apartmana u kome bi oni trebalo da žive. Krenuli smo to da gradimo dok je Stefan još bio napolju. Dio krečenja i grubih radova je završen, a dio opremanja smo ostavili kada on izađe pa neka njih dvoje zajedno biraju namještaj - otkriva Osman.

- U vili mi je opušteno, imamo i kucu i ptičicu. Ovo je jedna porodica koja živi u harmoniji i nekako smo se stopili, prihvatili su me kao da sam odavno dio Karića. Ne osjetim razliku između moje porodice i njih - rekla je Jovana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok, ovdje sam kako bih cijelom svijetu proširila ovu dobru vijest o tome kako sam vratila ljubav svom mužu. Bio sam izbezumljen kada me ljubav ostavila zbog druge djevojke prošli mjesec, ali kada sam pronašao prijatelja koji me upoznao s doktorom APATA-om, velikim glasnikom, razgovarao sam s njim o svom problemu, o tome kako me muž ostavio i kako trebam dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti ono što mi srce želi bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što trebam učiniti, nakon što je to bilo učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav zvala na telefon i govorila mi izgovore da živim do sada i sljedeći tjedan nakon što me je moja ljubav pozvala da molim za oproštenje, bio sam pozvan na razgovor u željenu tvrtku. Morao sam raditi kao nadzornik. Toliko sam sretan i ushićen da moram reći cijelom svijetu kako mi je dr. Apata pomogao da ispunim želju svom srcu. Dr Apata je stručnjak za sve vrste čarolija i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć, kontaktirajte dr. Apatu na sljedeću adresu e-pošte: {[email protected]} ili ga možete dobiti putem WhatsAppa i Vibera na broj +1(425) 477-2744, želim vam sve najbolje