x

O OVOME BRUJI CIJELA SRBIJA

Jovana ostavila Željka Joksimovića, pa potrčala u zagrljaj slavnom sportisti, a onda je nastao opšti haos!

Nekada popularna TV voditeljka Jovana Joksimović morala je da spakuje kofere sa TV “Prva” i zbog neprofesionalnog ponašanja, kako su tada izjavili sa spomenute televizije ode, kao da nikada tu i nije radila.

Utjehu je našla na jednoj televiziji, koja je gle čuda, u vlasništvu njenog muža Željka.

No, izgleda da se Jovana pomirila sa činjenicom da je više nećemo gledati na kanalima sa nacionalnom frekvencijom, jer je kako su mediji pisali ni jedna od tih televizija ne želi, bar ne za uslove koje je imala na TV “Prva”, tačnije platu od 10.000 eura.


Iako je tokom svoje karijere željela da izbjegava skandale, oni su je uvijek pratili. Svakako najzapaženiji u njenom životu bio je onaj iz 2011. godine kada je raskinula vjeridbu sa Željkom Joksimovićem, sa kojim je tada bila tri godine u vezi, da bi nakon toga krenule glasine da je u šemi sa oženjenim muškarcem.

Ni manje ni više nego košarkašem Sašom Đorđevićem.


Kako je “Blic” tada pisao, njih dvoje je upoznao zajednički prijatelj, a vrlo brzo je osvanula i prva fotografija.

Glasine da su zajedno, podgrejale su i informacije da je Joksimovićeva, a tada gospođica Janković, boravila u Italiji kod proslavljenog košarkaša, a paparaci su je tada uslikali na aerodromu po povratku iz Milana.


Nakon bure koju je ova priča napravila u medijima, Jovana je demantovala da je bila u šemi sa Đorđevićem, a ubrzo nakon toga se vratila bivšem dečku Željku Joksimoviću, iako je samo par mjeseci prije toga za medije izjavljivala kako se njihova ljubav ugasila.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.