x

potresni prizori

Jovica Putniković prvi put pred kamerama nakon udesa: Progovorio o nesreći i Majinoj javnoj prevari!

Jovica Putniković nedavno je doživio saobraćajnu nezgodu, nakon čega je operisan i sada se oporavlja.

"Guram, oporavljam se polako. Sad nemam velike bolove, primam inekcije, ali generalno me boli", rekao je on na samom početku.

Budući da ga je bivša vjerenica Maja Marković nakon udesa javno prevarila u rijalitiju, poslije svega nekoliko dana, on je prokomentarisao čitavu situaciju sa njom. 


"Nije mi drago što se spominje moje ime tamo, ja bih da završim svaku priču sa Majom, desilo se šta se desilo i to je to. Ne gledam rijaliti, pratio sam na samom početku, prije udesa. Posljednjih nedelju dana totalno sam se isključio, ne znam šta se dešava" priča on.

Putniković je dodao i kako se osjećao dok je gledao da je Maja započela vezu sa drugim pred kamerama.


"Teško mi je padalo na samom početku. Nisam to očekivao, vjerovao sam joj. Samim tim što sam joj ja i predložio da uđe, nisam vjerovao da će to da se desi, ali eto jeste. Shvatio sam to kao izdaju. Izdala je moje povjerenje. Sada sam ravnodušan i idem dalje", priča Jovica. 


On je potom otkrio i da sada ima novu djevojku koja je uz njega u najtežim trenucima.

"Zaljubljen sam. Imam nekog ko je tu pored mene, ko se trudi i sa kim razmišljam o nekoj budućnosti. Mnogo mi znači što je uz mene", istakao je Jovica u "Premijera-Vikend specijal". 

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.