x

Kaća Grujić se oglasila nakon što ju je Sloba pokrao dok je pjevala, otkrila šta se zaista dešavalo u Zadruzi! (VIDEO)

Sloba Radanović prethodni noći za vrijeme žurke ukrao je kutiju cigareta, upaljač i bajadere, misleći da sve pripada Katarini Grujić koja je sa bendom i kolegom Milanom Mitrovićem zabavljala zadrugare.

Sloba je stajao za šankom sa Milanom Miloševićem koji mu je rekao da uzme cigarete koje su im bile na dohvat ruke, dodavši da je to Kaćino. Sloba je mrtav hladan uzeo kutiju, dao je Milanu, a onda je uzeo i upaljač, kao i bajadere.

Kamere su zabilježile ovu krađu, a mi smo pozvali direktno Kaću kako bismo provjerili da li je sve ukradeno zaista bilo njeno.


- Mislili su da su cigarete moje, kako su rekli: "Ma to je od Kaće", ali bile su od mog gitariste. Kad je vidio da ih nema počeo je da viče i onda su mu vratili - kaže Kaća.

- Oni bi ukrali bilo kome ko se našao sinoć u Zadruzi kao pjevač. Razumijem da je zatvoren prostor, nemaju da jedu, nemaju da piju, nemaju cigare... Sve to stoji. Ali, kad bi pitali naravno da bih im dala. Ja sam čak htjela njima da poklonim to, pošto sam i prošli put Milanu ostavila kutiju cigareta. Samo da su pitali... Malo je ružno ispalo, ali dobro - objašnjava Grujićeva.

- Uzeli su i bajadere koje smo ponijeli da malo dignemo energiju jer smo znali da ćemo pjevati četiri sata, ali sve su uzeli - završava mlada pjevačica.




(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.