x

Kaća smuvala Kijinog bivšeg!

Katarina Živković smuvala je bivšeg dečka Kije Kockar Stefana Karića! Kako Srpski telegraf saznaje, nakon burnih romansi koje je imala u prošlosti, pjevačica se sada najzad skrasila pored mladog biznismena. Kako naš izvor otkriva, sve je počelo na jednom veselju gdje je Kaća pjevala, a Karić je kitio eurima.

- Katarina je bila na jednom privatnom slavlju i kada je pjevala pjesmu "Pukni, zoro", Stefan ju je pozvao da dođe za njegov sto i da mu pjeva na uho. Ona je to i uradila i samo za tu jednu pjesmu u rukama je imala gomilu keša. Tada su između njih dvoje sijevnule varnice - kaže dobro obaviješten izvor i otkriva šta se sve desilo te noći:

- Stefan ju je cijelu noć snimao, ona se prvo nećkala i samo poslovno s njim pričala, da bi mu do kraja večeri bila u krilu. Počeli su da padaju strastveni zagrljaji i on ju je čekao dok završi sa tezgom da bi je odvezao kući. Od tada su u svakodnevnom kontaktu i reklo bi se da se lijepo slažu.


Nakon ovih saznanja, pozvali smo Stefana da nam otkrije šta se dešava između njega i Živkovićke, a on je za Srpski telegraf potvrdio da su njih dvoje u više nego dobrim odnosima.

- Kaća i ja smo dobri drug i drugarica, za sada. Pazite, nikada se ne zna, može svašta da bude između nas. Kaća je carica - rekao je kroz smijeh mladi Karić, koji nije htio da potvrdi da su više od prijatelja.

Ni Živkovićka nije mnogo okolišala, već je priznala da joj Stefanovo društvo prija.


- On je divan dečko, pravi kavaljer, o njemu sve najljepše mogu da kažem. Šta će se dešavati između nas, ne bi trebalo ikoga da zanima. Mi se vrlo dobro razumijemo i, što se Stefana tiče, mnogi muškarci bi od njega mogli da nauče kako treba da se ophode prema djevojkama - rekla je pjevačica i objasnila kako ona voli kad je zaljubljena, ali da zna da se izbori sa samoćom.

- Meni je uvijek dobro. I kad imam partnera i kada nemam. Moj život je isti, moji prijatelji su isti. Meni ne predstavlja poteškoću kada treba da izdvojim vrijeme za svoju ljubav.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.