x

oštro

Kaća Živković oplela po Aleksiću: Njegova škola je napravljena da bi on imao gdje da maltretira djecu! Očekujem da dobije doživotnu!

Katarina Živković vjeruje da je Mika Aleksić otvorio školu glume da bi imao gdje da zlostavlja djecu. Pjevačicu je šokirao ovaj slučaj, a njemu želi da ostatak života provede u zatvoru.

- Vjerujem u naše pravosuđe i očekujem da taj čovjek dobije doživotnu robiju! Ta njegova "škola pakla" je i napravljena da bi on imao gdje da maltretira djecu. Vidite da je čovjek pažljivo usavršio čitav sistem zlostavljanja - priča Kaća i dodaje da je Aleksić na najgrublji način zloupotrijebio povjerenje svojih učenika:


- Te djevojke su odrastale uz njega i gledale ga kao Boga, a on ih je iskoristio. Bio im je autoritet, pa nikome nisu smjele da pričaju šta sve preživljavaju u školi. Možda nisu bile ni svjesne šta im se dešava, jer kada nekoga idealizujemo, uvijek pronalazimo opravdanje za njegove postupke. Tek kada su sazrele, shvatile su da su bile zloupotrijebljene. Pjevačica kaže da je nerviraju svi koji Mikine žrtve pitaju: "Šta si dosad čekala?" - Ko god postavi to pitanje, očigledno ne poznaje psihologiju manipulatora. Aleksić je perfidno sklonio roditelje iz škole da bi mogao djecu da uzme pod svoje. Djevojke su bile naivne, gledale su učitelja kao božanstvo i nisu mislile da on može da ih povrijedi - objašnjava Kaća.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.