x

Kad ima se.s čeka ga Hitna s nosilima pod prozorom! Kad je mlad čovjek nema tarabe gdje nije imao se.s! Kad ostare kao da idu pred streljački vod! Doktor Solaković otkriva trik za odličan se.s!

Doktor Emir Solaković je govorio o se.su i blagodatima se.sa, kao i rizicima koji mogu da nas zadese ako ne vodimo ljubav na pravi način. Dao je i savjete mladima koji su željni da se dokažu, prije svega je istakao da je bitan kvalitet, ne kvantitet.

"Kad je mlad čovjek, njemu je važan samo se.s. Isto kao ajkula, ona zna za dvije stvari, se.s i hrana, ne zna drugo. Čovjek kad je mlad, samo mu daj se.s. Nema drveta, nema krova, nema tarabe gdje nije vodio se.s. Onda i misli da zna sve o tome, a ne zna ništa. Se.s je kvalitetan samo kad ima ljubavi, nježnosti i emocija.", započeo je priču doktor Solaković.

"Kad ostarite, tad vam je veća želja da vezete goblen i pletete ćilim, nego da se sa nekim metiljate po krevetu. Kad već morate ići u krevet, to vam je onda kao da ste krenuli na streljački vod, nemate više želju za njim.", istakao je.

"Se.s mora da bude sa emocijama da bi bilo reakcije. Samo životinje imaju kost, kod njih nema emocija. Za se.s je dobro sve što je dobro za srce i što širi krvne sudove."


Na pitanje šta je uzročnik impotencije, doktor kaže:

"Za se.s mora biti uključen mozak. Ne idi u krevet ako ti nije uključen mozak. Ne idi, obrukaćeš se, bolje ne idi", jasno je odgovorio.

"Morate biti nježni. Kvalitetan se.s je kad vas neko mazi, kad vas gleda u oči, a vrhunac traje 84 sekunde. 87 posto žena je prvi org.zam doživjelo samozadovoljavanjem. Muškarci traže što češći se.s, traže broj, a žene traže kvalitet", dodao je.

Česta je pojava da mladići koriste vij.gru i druga pomagala da bi se dokazali kao ljubavnici, a Emir Solaković ima odlično rješenje za to.


"Oni žele da se dokažu da su face. Umjesto vij.gre i kamagre, idite u teretanu. Tada se luči testosteron, kad vježbate. Morate biti rasterećeni u glavi i morate imati prirodan testosteron u sebi od bavljenja fizičkom aktivnošću. Vježbanje zamijeni tu vijagru", savjetuje doktor.

Doktor Solaković je dao i jedno ozbiljno upozorenje, ispričavši šaljivu anegdotu:

"Zvao me je prijatelj koji je srčani bolesnik, a hoće se.s. Pitao me je za pomoć. Ja sam onda angažovao hitnu pomoć da mu stoji ispod prozora. On vodi ljubav, a hitna ga čeka sa nosilima da ne bi dobio infarkt"

.

.

.

.

.

.

..


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.