x

Kad je Koraćeva ostavila Davida, majka Biljana odmah reagovala! Mnogo se naljutila: A tek da čujete šta sad priča o Aleksandri!

Ana Korać našla se na ivici nervnog sloma, pošto se David teško odlučio da li će ili neće napustiti rijaliti tom pa otići sa bivšom vjerenicom na gostovanje u jednu emisiju. Njegova neodlučnost mnogo ju je dotukla, pa ga je po povratku sve vrijeme ignorisala, a onda ga i ostavila.

Dragojevića je to natjeralo da se u potpunosti povuče u sebe, kao i da ode na farmu i tamo tugujući provede sve svoje vrijeme. Njegova majka Biljana oglasila se ovim povodom pa otkrila koliko se bila naljutila kada je čula šta se dešava.

"Ja bih pustila da prođe još neki dan da bih mogla da dođem do nekog zaključka. Ima nešto u tome što on odmah nije odlučio da ide. Zašto ne bi išao? Zorica i Mića su mu rekli da ide i on je odlučio da ode, pa je vjerovatno to nju iznervrialo. Kad mu je ona rekla da ide, on nije htio, a pod uticajem njih on je išao. Ona je tu vjerovatno pukla, jer je on poslušao njih, a ne nju", rekla je Biljana.


Dragojevićeva majka je priznala da bi voljela da David ima Aninu podršku i da je to ono što njemu nedostaje tokom boravka u Bijeloj kući. Biljana je, iznenađujuće, istakla da bi željela i da se pomire, jer je tada njen nasljednik srećan i zadovoljan jer u žustrim raspravama sa Aleksandrom ima podršku Koraćeve.


"David je veliki emotivac i to me kod njega nervira, što sve doživljava lično. Da je napolju to bi bilo drugačije. Ona je uz njega uvijek kada su u pitanju napadi između njega i Aleksandre. Uvijek ga je branila. Ja znam kako on diše. Ja znam da on neće da uvrijedi starije i ima rispekt, zato je on i prihvatio Mićin savjet. Voljela bih da se Ana i David pomire na neki način, jer su kompaktni i zajedno kada su u pitanju napadi bilo na nju, bilo na Davida", ispričala je Biljana pa dodala:


"Ne razumijem baš zašto su se posvađali na krv i nož. Veoma sam bila ljuta na te njene komentare. Odskakala sam od kreveta! Mislim da to nije način, a ni razlog da se stavi tačka, ali okej, ako je to njen izbor. Ja bih sačekala još pa da vidimo kako će se odvijati njihova veza."

Davidova majka se osvrnula i na samo gostovanje bivših ljubavnika, pa je tom prilikom objasnila šta je priznala Subotićevoj, kao i to da smatra da njen sin neće dati novu šansu Aleksandri.

"Bila mi je vještačka. Upadala mu je konstantno u riječ, to je ono što je njega odbijalo kod nje. Mislim da tu nema povratka. Ona ga je svojim ponašanjem ohladila potpuno", zaključila je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.