x

KAD MUŠKARAC BUDE RANJEN U LJUBAVI: Tvorac pjesama Marije Šerifović uradio ubitačan hit za kralja splavova!

Zbog fantastičnih žurki koje pravi prozvan je kraljem splavova, a tamo gdje zapjeva odmah se ugovaraju i naredni termini za gostovanje. Mirko Plavšić odlično radi svoj posao, a dokaz za to je i njegova nova pjesma koja bi mogla postati himna muškaraca. "Nije kao ja" je numera koju je Mirko Plavšić uradio u saradnji sa desnom rukom Marije Šerifović, Saškom Nikolićem, koji je radio muziku i aranžman, dok je tekst pisao Steva Simeunović.


Kada se pojavio na estradi njegov glas je osvojio regiju. Prvenstveno je dobio veliku podršku kolega koji su hvalili njegov vokal i sherovali njegove izvedbe kojima prodire u dušu. Naime, Mirko Plavšić svojim radom postiže sve veće uspjehe. Stoga i ne čudi što je postao veoma tražen kako kod nas, tako i u dijaspori, gdje ga posebno vole.

"Nije kao ja" je njegova nova numera u kojoj će se prepoznati mnogi muškarci koji su voljeli i koji vole. Iako su muškarci uglavnom okarakterisani kao neko ko je operisan od ljubavi, svaki od njih ima onu jednu za sva vremena, tako da će se u cijeloj priči mnogi prepoznati. Napokon je stigla jedna kvalitetna pjesma koja bi vrlo lako mogla ostati za sva vremena, za razliku od današnjice kada nam se serviraju takozvani instant hitovi.

Mirko Plavšić slovi za jedan od najljepših vokala, pa ne čudi što je naišao na pohvale Mileta Kitića, Ace Lukasa, Jane, Nedeljka Bajića Baje i mnogih drugih. Kada nekog pohvali sami vrh estrade onda je jasno kako je Mirko vrijedan spomena i lijepih riječi.

On se ne planira zaustaviti na ovome. Pored toga što redovno nastupa, sada kada najviše poziva za gostovanje dobija iz dijaspore, on će se baciti i na druge projekte, tako da je već sada u planu rad na nove dvije pjesme koje će brzo ugledati svjetlost dana. 


Zapratite Mirka Plavšića putem društvenih mreža.


Facebook: 
https://www.facebook.com/MirkoPlavsicOfficial/

Instagram: 
https://www.instagram.com/mirko_plavsic/



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.