x

Kad nije u rijalitiju, snalazi se da zaradi: Miki Đuričić prodaje lubenice na ulici!

Bivši rijaliti učesnik Miki Đuričić snalazi se kako bi zaradio novac, te na ulici u Obrenovcu, prodaje lubenice. Mikija na ulici svi prepoznaju, što mu, kako izgleda, pomaže u poslu.

Bivši zadrugar kaže da se oprobao u ovom biznisu i da prodaje sve od robe kada je voće i povrće u pitanju, samo da zavisi od toga sta je trenutno sezonski aktuelno.

- Probam, ako ide ide, ako ne ide, ne ide. Bavim se ja i drugim stvarima, sada je sezona lubenica, a možda ću naredni put donijeti papriku - rekao je Miki za RTV Mag.


- Ljepši je ovako i mlađi nego na televiziji - rekla je jedna gospođa, pa se Miki požalio da ga vole samo "baba i djeca".

Đuričić je istakao da je u rijalitiju bio zbog novca, ali da mu je teško da izdrži boravak, dok mu je ovo što trenutno radi simpatično.


- U rijalitiju mi je teško da izdržim, svaki put izađem prije vremena. Tamo idem samo zbog novca, ali mi je i ovo simpatično, sa ljudima. Odustao sam od grada, planiram da uložim u stočarstvo - ispričao je Đuričić, kojeg ćemo od septembra gledati u Zadruzi 4. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.