x

Kad sam čuo kuknjavu nije mi bilo dobro! Gruov komšija van sebe: Mislio sam da je neka internet patka u pitanju!

Dalibor Andonov Gru poginuo je 9. septembra u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje djece, sina Vuka i Relju. Kako se navodi prema prvim nalazima obdukcije, reper se utopio u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme.

U razgovoru sa njegovim komšijom saznali smo da je posljednji put viđen sa rancem na leđima i na motoru, na putu za Zemun.

"Izuzetno dobar čovjek. Jutros sam izjavio njegovima saučešće. Izuzetan čovjek. Moj unuk i Gruov sin su uvijek vozili bicikl zajedno. I Danica, žena na mjestu. Suze su mi pošle na oči. Mene je obavijestio o Gruovoj pogibiji jedan inspektor, prijatelj, jer zna da mi je komšija, nisam vjerovao, pitao sam da nije neka internet patka a on mi kaže da ima službeni izvještaj. Otišao sam do njegovog oca, on je stalno nešto radio po garaži, pitam komšiju: 'Gdje je Gile?' a on kaže: "Imao je neki telefonski poziv, otišao je gore u kuću'. Onda sam čuo gore kuknjavu. Nije mi bilo dobro. Zvao sam ga telefonom da pitam, otac nije vjerovao, smatrao je da je to neka neslana šala", pričao je neutješni komšija.


"Jutros sam mu prišao i izjavio saučešće, počeo je da plače", nastavio je on.

"Prije tri dana sam ga vidio, Grua, na motoru. Gledam da li je on, ima kacigu, a on stane i javi se. 'Zdravo komšija, šta ima?' uvijek popriča, stane, kad ima problem s kolima dođe da pogledamo. Nikada nije prošao da ne svirne, da se ne javi", rekao je komšija iz auto servisa.

Otac Gile duboko je vjerovao da je u pitanju veoma neslana šala i teško je prihvatio strašne vijesti kao istinite.

"Ja sam vidio da su mu kola tu, pa sam mislio da informacija nije tačna da je poginuo. Moja kćerka je videla Grua juče ujutru, otišao je s rancem na leđima i na motoriću u Zemun", izjavio je on.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.