x

Kad se kamere ugase sve se mijenja: Evo šta zaista rade Kulićke kad ih niko ne gleda! Otkriven Miljanin cilj!

Miljana Kulić i Marija Kulić danima su u centru pažnje zbog svojih nesuglasica. U većini slučajeva, razlog svađe je Miljanin dečko Zola. Kako je Marija čula da se njihov odnos i te kako komentariše i među zadrugarima, odlučila je da ih tokom "Igre istine" zamole da kažu svoj stav.

"Majka ti ne misli loše, slušaj mamu dok si ovdje! Ti o njemu ne znaš ništa, on o tebi zna sve! Ti ne znaš da li je pijanica, uličar, sinoć ste spavali u hotelu u hodniku! Dok on nije ušao, ti si bila bolja. Tebi kao da su mađije napravili, ti si izgubljeno dijete", rekla je Rada.


Ni Jelena Krunić nije ostala ravnodušna kada je ova tema u pitanju, pa je iskreno ispričala šta misli o cjelokupnoj situaciji koja ih je zadesila otkad su postale učesnice ovog najgledanijeg rijalitija.


"Ja sam na porodičnom sastanku iznijela da me boli odnos između tebe i tvoje mame. Prije svega, tvoja majka je u vašem domu stub kuće! Boli me zato što znam, ona se ovdje kida za tebe! Ti znaš šta si ti prošla sa svojom majkom i znaš kakav odnos imaš sa njom. I znaš da uvijek kada bude neko sra*e ili panika, njoj si se obraćala. Naravno, zaljubila si se, nisi to planirala. Kad si se trudna borila sa svima njima, davala si im šakom i kapom. Svi znaju da si ti inteligentna osoba, zabavna, provokator, smiješna. Umiješ da učestvuješ u raznim igricama, ali došla si sa ciljem da obezbijediš mnogo bolju budućnost", rekla je Jelena.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.