x

Kad se opanak popapuči! Sraman potez Kije Kockar: Javno vrijeđala sve novinare, ali ovu brutalnu istinu sigurno nije očekivala!

Svi znate onu: "Kad se opanak popapuči?" E, ako ne znate, onda vam je pravi primjer za tu staru krilaticu lik i djelo Kristine Kije Kockar. Namučena, prevarena stjuardesa ostavi posao u jednoj kompaniji gdje je zarad bolje budućnosti gurala kolica sa hranom i sokovima, demonstrirala putnicima kako se veže sigurnosni pojas i letjela nebu pod oblake.

No, kada je shvatila da su želje jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo i da ona zaslužuje slavu, odlučila je da pošalje muža u rijaliti i napravi scenario na kojem bi joj pozavidio i poznati reditelj Brajan De Palma.

Kijin muž Sloba ili kako ga je ona iz ljubavi zvala “balvan”, navodno se zaljubi u Lunu i ostalo je historija… Stjuardesa postade žena broj jedan u državi Srbiji, kabinska kolica zamijeni mikrofonom, a onda se, navodno, lati i olovke, pa napisa svoju životu dramu.


Na sve to, Kristina Kija Kockar utripova da je Bijonse, da joj je muž Džej Zi i da je umjesto iz Zrenjanina stigla iz Njujorka.

Umisli Kija i da je visokomoralna dama, pa putem društvenih mreža dijeli lekcije o poštenju i časti, kao da se ne sjećamo njenih golih si*a iz spota za pjesmu “Zauvek” koje je trljala po licu frontmena jednog benda.

Na stranu i to, ali odluči Kija da na svom Instagram nalogu, u uključenju uživo nazove predstavnike sedme sile “go*nima”.


E, pa draga Kija, da nije bilo tih koje sada tako sočno vrijeđaš umišljajući da si svjetska zvijezda, a ne pjevačica u pokušaju, ti bi i dalje gurala kolica sa sendvičima i provjeravala “izlaze u slučaju opasnosti”.

Nego, vjerujemo da ti ni to ne bi dozvolili, s obzirom na to da u avio kompanijama rade kulturni i lijepo vaspitani ljudi, a tebi je trenutna slava očigledno previše popila mozak!


No, nemoj da se nereviraš toliko. Trebalo bi da uživaš karijeri koju si dobila zahvaljujući tome što te je muž prevario, jer, ko zna…Sljedeće sezone se možda pojavi neka nova Luna koja će uspjeti da zavede nekog Slobu. Sretna ti Nova godina i želimo ti da zakažeš tezgu za doček 2020. jer, koliko smo shvatili ovu su ti otkazali jer si prodala 27 karata.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ako ovo nazivas novinarstvom i ako je ovo neki clanak/vijest/tekst onda vam je udijeljen kompliment a ne uvreda. I nisu je novinari ucinili poznatom nego bivsi muz i njene reakcije na ponasanje svog muza. I ako je sve kako je napisano zasto se uopce bavite tom zenom-zasto je jednostavno ne ignorisete? Ocito nije vazno ni novinarstvo niti uvrede,vazni su pregledi. Iza njenih izjava stoji njeno ime a iza ovog "clanka" ne vidim da se iko potpisao. Zasto??? Njena zanimanja i guranje kolica nisu nikoga prozivala, vrijedjala, komentarisala niti ovako niti onako a tvoje "zanimanje" to itekako cini i pri tome se smatrate kao superiornim-really??? Ne pisem ovo u odbranu Kije nego u zivotu ne procitah jadniji clanak. Jadna li si skrivena osobo-jadna li ti je "profesija" Zivjelo novinarstvo a ne wanna be novinarstvo kome je najveci domet isfrustrirani tekst na nekom portalu. Izgleda da ste i vi poletili nebu pod oblake ? ✌❤