x

Kada Era je.e i na.uzi svi se organi pomijeraju: Ojdanić brutalno odbrusio Đorđu Davidu da je pe.ofil!

Da su razlike između rokera i narodnjaka nepremostive i da često ne mogu da nađu zajednički jezik, dobro znaju Đorđe David i Era Ojdanić, koji su odnedavno u žestokom ratu! 

Naime, nakon što je nekadašnji frontmen benda „Generacija 5“ javno optužio da napastvuje djecu te ga je okarakterisao kolegu kao „pe.ofila kojem je mjesto u zatvoru“, Era je riješio da Davidu vrati još žešćom mjerom. Folker je bijesno poručio rokeru da će mu pokazati „kako izgleda kada on je*e“, ali je takođe istakao da će se sam prijaviti u policiju kada bude završio s njim. Optužbe za ped.filiju nije htio da komentariše jer, kako je objasnio, „da je kriv, bio bi u zatvoru“.


"Ma, ko je bre taj Đorđe David?! Čuo sam za njega, ali nešto kroz maglu. Kažete da je rekao za mene da sam pedofil i da treba da budem u zatvoru? Pa evo, sad će Era da mu objasni neke stvari. Taj pametnjaković se uhvatio za mene, pošto sam dobar pjevač. Ma ne dobar, nego najbolji! Zašto se nije uhvatio za nekog nebitnijeg nego je našao da se uhvati baš za Eru Ojdanića, mamu mu je*em", bijesnio je i sočno psovao folker kada smo mu rekli kojim povodom smo ga pozvali, te je poručio rokeru:


"Evo, prenesite mu da se spremi da njega Era nag.zi kako treba i da mu pokažem kako je*e ped.fil i kako pomera sve ograne u tijelu. A kada završim s njim, onda ću sam da se odvezem u policiju, da im ne stvaram trošak prevoza. Mogu da idem u Požarevac u zatvor, a mogu i u Centralni, on mi je bliži. Sram ga bilo, namjerno se uhvatio za mene da bi sebi digao cijenu - rekao je folker i dodao da je ovo posljednji put da se spušta na ovaj nivo.

"Morao sam da mu odgovorim jer je strašno da Đorđe David mene blati po novinama, ali kada bolje razmislim, to mene zapravo ne dotiče. Da sam kriv i da sam ped.fil, ne bih slobodno šetao ulicom. Nego, čovjek hoće sebi da pravi reklamu, pa se sjetio da preko mojih leđa dobije popularnost. E pa, neće moći - ispričao je Era.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.