x

Kaiser knedle Sarajevo: Gastronomski hit koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Na sjajnoj lokaciji u sarajevskoj ulici Bravadžiluk 26. smještena je franšiza Kaiser knedle. Napokon sve Sarajlije mogu kušati prave tradicionalne, kao i knedle raznih jedinstvenih spojeva, kakve nećete probati nigdje drugo. 

Kaiser knedle

Bravadžiluk, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

+387 61 740 200

Kaiser knedla je poslovnica koja je od samog otvorenja u Sarajevu naišla na pozitivne komentare. Knedle koje se tamo mogu kušati su nešto potpuno novo i drugačije, a sami ukusi daju poseban doživljaj. 

Pravu, dobru knedlu je danas teško naći, ali franšiza Kaiser knedle u Sarajevu je pravo mjesto za takvo nešto. Počevši od vizure, pa sve do raznih ukusa i spojeva, pravi izbor je uistinu teško napraviti. 


Originalne i jedinstvene recepture koje se pronalaze u ovoj franšizi svakako su nešto što je neophodno probati kako biste se uvjerili da poslastica može da vas osvoji na jedan zalogaj. Inače, ovdje ćete pronaći čak 16 slatkih okusa i 5 slanih. 


Po uređenju lokala koje je usklađeno s dobro dizajniranim vizualnim identitetom, jasno je kako su domaćini temeljno pristupili ovom poslu, tako da sami ambijent nudi potpuni komfor.

O franšizi Kaiser knedli možete pogledati i na društvenim mrežama Facebook i Instagram: 

https://www.facebook.com/kaiserknedle/

https://www.instagram.com/kaiserknedle/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.