x

Kakav luksuz! Za kupatilo dali 20.000 €! Jovana i Željko ne žale pare za renoviranje vile! Samo za đakuzi pukli 7.500 €, niko u Srbiji nema takav...

Željko i Jovana Joksimović uložili su čak 20.000 eura u renoviranje kupatila, od čega je samo džakuzi koštao nevjerovatnih 7.500 eura, saznaje Kurir. Poznati bračni par prije nekoliko mjeseci uselio se u svoj novi dom na Senjaku, koji su pazarili od Ivane Mišković Karić i njenog supruga Gorana Karića, ali renoviranje kuće još nije gotovo. 

 Pored nove fasade, koju planiraju da urade na ljeto ili jesen, Joksimovići su počeli i sa renoviranjem kupatila i zamjenom još nekih sitnica u luksuznoj vili, na šta ne žale novac. Naš izvor blizak voditeljki i kantautoru kaže da njih dvoje zajedno odlučuju o svemu i biraju svaki komad namještaja.


- Htjeli su što prije da se presele u novu kuću, bez obzira na to što nije sve bilo renovirano onako kako su oni željeli. Spavaće sobe i dnevni boravak su bili savršeni još prije selidbe, a ostatak prostorija nije. Sad je na redu najveće kupatilo, koje će kompletno biti obnovljeno. Sanitarije i drugu opremu kupili su u Srbiji, u jednoj luksuznoj radnji koja prodaje samo brendiranu i skupu opremu za kupatila. Džakuzi će biti ogroman, mislim da tako nešto nema niko u Srbiji. Koštao je 7.500 eura - kaže naš sagovornik.


Ako sve bude po planu, renoviranje kuće biće završeno do septembra.

- Renoviranje kupatila ukupno će ih koštati preko 20.000 eura. Nisu planirali toliki iznos da izdvoje, ali nije im krivo, jer ulažu u svoj dom. Mislim da će do jeseni svi radovi biti završeni i da će Željko i Jovana konačno moći da predahnu. Kosta je oduševljen novom kućom, on je sam birao namještaj za svoju sobu, a mama i tata su ispunili svaku njegovu želju. Bliznakinje Sara i Ana su još male, ali i one su svjesne da su promijenile životni prostor i dopada im se nova kuća - zaključio je naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.