x

zgrozila sve

Kako 17-godišnjakinja može da bude sil.vana sedam puta? Glumica Jelena Tinska zgrozila naciju!

Glumica Jelena Tisnka zgrozila je cijelu naciju, kada je  u jednoj emisiji bez pardona napala djevojke koje su optužila poznatog profesora glume Miroslava Miku Antića, za s..sualno uznemiravanje i s..ovanje.

Slučaj Aleksić koji ovih dana potresa Srbiju, ali i cijeli region iz dana u dan sve više dobija na težini.

Gotovo da nema javnih ličnosti, ali i ljudi iz običnog svijeta koji nisu podržali Mileni Radulović kao i Ivu Ilinčić, ali i sve druge žene koje su nekada bile žrtve ozljeđivanja.

Mnoge glumačke legende uz koje smo odrastali javno su podržale mlade djevojke, ali ima i onih koji na skandalozan način brane bludne Aleksićeve radnje.


Jedna od rijetkih koja spada u tu grupu je i nekadašnja balerina Jelena Tinska, koja je na cijelu priču stavila kako kaže znak pitanja!

- Kaže s..ovao me sedam puta. S..ovao me jednom pa sam otišla i prijavila ga u muriju, zašto ja to ne kažem mami, ako nemam odnos sa njom, zašto to ne kažem drugarici, meni je to jako čudno, ja potpuno podržavam ove djevojke, ali mi je sve ovo čudno - rekla je ona.


Na konstataciju voditeljke, da su tema djevojčice od 17 godina, Jelena je imala novi poražavajući odgovor:

- 17 godina djevojčice, ali ne baš, djevojčice su možda sa 11 godina, 17 godina pa sedam puta s..ovana, ma hajde molim vas, pa tako kažu okliznuo se na koru od banane i ubo se na nož i tako 17 puta - završila je skandaloznu izjavu Tinska.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.