x

Kako da ga naučite da bude još nježniji

Dok vas je zavodio, bio je tako nježan, a u zadnje vrijeme nježnosti je sve manje… Ovi će vam savjeti pomoći!

#1 Podsjetite ga

Upitajte ga, na primjer, sjeća li se kad kako ste posljednji rođendan proslavili u krevetu ili kako vam je prije pet godina organizovao romantičnu večeru na pustoj livadi, samo za vas dvoje. Napomenite mu šta je na vas ostavilo najjači utisak. To će doživjeti kao kompliment i natjeraćete ga na razmišljanje… i možda mu ubaciti bubu u uho za neku novu cool ljubavnu “akciju”.


#2 “Podesite ga”

Muškarci često nisu u stanju da intuitivno osjetite kako želite da vam pokažu ljubav. Zato mu recite šta bi vam prijalo – bilo seksi masaža prije spavanja, ljubakanje pred televizorom ili – dugi razgovor s puno smijeha, kakvih je nekad bilo “na bacanje”. Ponekad život – poslovne obaveze, djeca, stres, mogu neprimjetno udaljiti partnere, a kad primijetite da se to dogodilo, vrijeme je da se vratite jedno drugome u zagrljaj.


#3 Pokažite mu primjerom

Umjesto da se durite što vas nije primio za ruku dok ste šetali, preuzmite inicijativu i vi primite njega. Pomazite ga po leđima u prolazu, izmasirajte kad dođe s posla… bilo koja prilika za dodirivanje je dobra prilika. Kaže se da slika govori hiljadu riječi. Ali i topli dodir također!



(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.