x

privlačnost

Kako da izaberete između dva muškarca?

Uzmite papir i olovku u ruke i zapišite date situacije.

Ni sami vjerovatno ne znate kako se tačno to dogodilo. Bili ste sami neko izvjesno vrijeme i kada ste konačno preboljeli bolan raskid, odlučili ste da pustite nekog u svoje srce.

Međutim sasvim neplanirano, dogodilo se to da nije u pitanju jedan već dva muškarca. Nema sumnje u to da je najmanje što ste očekivali da gajite iskrena osjećanja i prema jednom i prema drugom. Ono što ne želite je svakako da budete neko ko bilo kome od njih dvojice daje lažnu nadu, ali kako donijeti ispravnu odluku. Kako odabrati između dva muškarca koji vam se dopadaju?

Šta te privuklo njima?

Šta je to što vas je toliko privuklo kad ste sreli prvog od njih dvojice, a čemu to niste mogli da odolite kod drugog? Budući da ste u vrlo škakljivoj situaciji bilo bi dobro da izvagate svoje odgovore. Nema sumnje u to da je prvi od njih vrlo privlačan, čim vam je privukao pažnju. Ali ste vjerovatno nakon razgovora shvatili da nije samo – dobar komad. Međutim kako je i drugi muškarac uspio da ukrade vaše srce? U njemu se sigurno krije nešto posebno.


Koji od njih dvojice je spreman da vam se posveti?

Nema sumnje u to da vam je trenutno lijepo sa obojicom. Vaša dilema je i nastala upravo iz razloga što znate da ovakav odnos ne može dugo da traje. Međutim, koji je od njih dvojice spreman da vam se zaista posveti? Čije se ideje i planovi za budućnost poklapaju sa vašim? Ako želite da to bude stabilna veza, potreban vam je ozbiljan muškarac koji stoji čvrsto na nogama.


Kako se ponašaju kada su u pitanju vaše potrebe

Sjetite se situacija u kojima ste tražili neku vrstu pomoći od njih dvojice. Koliko je ažuran bio svaki? Koliko su podrške i pomoći spremni da vam ponude kada vam je najpotrebnija? Uzmite papir i olovku u ruke i zapišite date situacije. Imat ćete pred sobom jasnu sliku o tome koji je od njih dvojice zapravo onaj pravi.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.