x

haos

Kako je Filip Car postao noćna mora Dejana Dragojevića? Prvo mu preoteo ženu, a onda sadašnju djevojku, na ovaj način mu pomutio um!

Ljubavne priče iz "Zadruga 6" znale su da budu jako turbulentne, problematične i raznovrsne. Neke od njih završile su se emotivnim krahom i brodolomom, a neke traju i dan danas.

Čovjek koji je promijenio tok jedne ljubavne priče ali i život jednog od učesnika pete sezone, Filip Car, kako je vrijeme pokazalo, postao je noćna mora za sve djevojke Dejana Dragojevića.

Podsjetimo, Dejan i Dalila Dragojević, u petu sezonu ušli su kao bračni par, vrlo čvrstog odnosa, koji je upravo Filip Car narušio za manje od mjesec dana.

Dalila i Car, počeli su sa tajnim pogledima i dodirima, nakon toga sa sve češćim razgovorima, a mjesto zločina bila je ključna izolacija u kojoj su proveli dosta vremena gdje su daleko od svih uživali u svojim emocijama.


Dalila je javno prevarila Dejana i uplovila u odnos sa Carem, a ljubav je trajala sve do kraja sezone.

Dejan je sa druge strane, našao utjehu u ljubavi Aleksandre Nikolić, sa kojom je isplanirao budućnost i govorio da je nešto najbolje što je moglo da mu se dogodi nakon razvoda braka. Njihova ljubav, tvrdili su, bila je jaka i trajala je sve do Aleksandrinog ulaska u šestu sezonu Zadruge i susreta sa, ni manje ni više, ponovo Filipom Carem.

Dejan je valjda, poučen iskustvom, odmah nakon prvih pogleda Aleksandre i Cara javno ostavio svoju djevojku, iako ona o tome ništa nije znala.


Aleksandra je samo nekoliko dana kasnije, uradila isto što i Dalila, te je javno prevarila Dejana, pala na šarm Cara i poljubila se sa njim.

Filip Car je istim koracima, nakon zakonite žene, uspio da 'skine' i djevojku Dragojevića, što se može jasno vidjeti i na video klipovima, koji su ostali u amanet ovom ljubavnom četvorouglu.

Filipov pohod za osvajanje Dalile, ali i Aleksandre, počeo je na vrlo sličan način, te su izleda obe pale na šarm ili taktiku ovog učesnika koji mrsi konce svuda gdje se pojavi.


Tajni dodiri, držanje za ruke i to krišom, glavni su koraci Filipa, kako bi se približio 'svom plijenu'.

'Čini mi se da sam se zaljubila', u toku flertovanja sa njim, interesantno je, pjevale su i Dalila i Aleksandra.

Filip, iako preke naravi vrlo često, ume da pokaže i svoju drugu stranu, te je svoje djevojke često umio da obraduje spremljenim obrokom, u njegovom slučaju najčešće večerom.


Kazanova najgledanijeg rijalitija, pogledom hipnotiše, što dokazuju snimci u nastavku, uz pomoć kojih je uspio da skrene potpunu pažnju na sebe, kako Dalile tako i Aleksandre.

Iskrenost, kod njega je jača strana, iako mu se često mijenjaju mišljenja i emocije, te je na sličan način pristupio flertu i priznanju emocija sa obe zadrugarke.

Nakon razvojnog puta, uslijedio je i čuveni 'prvi poljubac'.

S obzirom na to da se poljubac između Cara i Aleks dogodio danas, ostaje nam da ispratimo, da li će razvojni put i ove ljubavne priče nastaviti pomenutim tokom.

Jedno je sigurno, ovo su 'taktike' i načini na koje je Filip Car postao fatalan za djevojke i izbore partnerki Dejana Dragojevića.

.

..

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.