x

Noćenje sa doručkom i korištenjem spa centra po cijeni od 55€, noćenje sa doručkom, večerom i korištenjem spa centra po cijeni od 65€

Kako je Hotel Moskva u Budvi postao glavno odmaralište u Crnoj Gori? Specijalna ponuda i vrhunska usluga spasili sezonu!

Uprkos pandemiji koronavirusa koja je uticala na lošiju sezonu od svih prethodnih, Hotel Moskva smješten na Crnogorskom primorju u Budvi, na 120 metara od centra i gradske plaže, privukao je domaće i strane turiste. I ne samo to - postao je jedno od glavnih odmarališta u Crnoj Gori, pa se i dalje traži rezervacija više. U čemu je tajna? Pored ekskluzivnog smještaja, vrhunskih usluga, tu je specijalna ponuda koja je i dalje važeća, a gdje je noćenje sa doručkom za dvije osobe već od 55 eura.


Hotel Moskva

Topliški Put, Budva, Crna Gora

+382 68 001 999

Hotel Moskva je moderan i luksuzan objekat, izgrađen u neoklasičnom stilu koji se nalazi u Budvi na 120 metara od centra i gradske plaže.  Objekat je izgrađen od najkvalitetnijih materijala na tržištu i svojom arhitekturom i sadržajima, potpuno je prilagođen turističkoj namjeni. Jedinstveni enterijer, usklađen sa svjetskim standardima učiniće da svaki provedeni trenutak u hotelu bude nezaboravan. U to su se ove godine mogli uvjeriti brojni gosti, a sve zahvaljujući menadžmentu hotela, koji je imao razumijevanja za aktuelnu pandemiju, te su oformili specijalnu ponudu. Šta podrazumijeva specijalna ponuda? 

- Noćenje sa doručkom po cijeni od samo 55 eura po sobi
- Noćenje sa doručkom i večerom po cijeni od samo 65 eura po sobi


Specijalna ponuda Hotela Moskva, osim što vam donosi potpuno udobnost u luksuznom smještaju, podrazumijeva i korištenje svih dodatnih usluga hotela, kao što su bazen, Wellness i Spa. Kako se dobar glas daleko čuje, nije ni čudo što je sve veći broj onih koji je i usljed nešto drugačije situacije koja vlada cijelo ljeto, odabrao da uživa u svemu što Hotel Moskva pruža. Veliki broj gostiju je pristigao i iz Bosne i Hercegovine, a oni koji su boravili tu po prvi put su već najavili ponovni dolazak, dok sami hotel smatraju pravim rajom i otkrićem za dobar odmor u Crnoj Gori. 


Hotel Moskva nudi sigurnost i komfor, a u ekskluzivnom, relaksirajućem i toplom ambijentu predano osoblje i kvalitet usluge će Vam pružiti nezaboravno iskustvo.   Za sve goste, "Moskva" će pružiti jedinstven familijaran odmor, pronaći najljepše destinacije za Vas, sportske aktivnosti i organizovati jedinstvene trenutke. Za um i tijelo odmor je u njihovom Wellnes i Spa centru (sauna, tursko kupatilo), a nakon toga dopustite da kulinarski tim pripremi pravu gastronomsku priču, specijalno za Vas.


Inače, Hotel Moskva nudi terasu s pogledom na more, stoga je Vaš san o buđenju sa pogledom na more vrlo lako ostvariv sa nikad pristupačnijom cijenom. Gosti u svakom trenutku mogu uživati u piću u moderno opremljenom baru, a svakako objekat nudi i besplatni WiFi. Sobe sadrže TV ravnog ekrana, a pojedine uključuju prostor za sjedenje. Sve su sobe opremljene vlastitom kupaonicom s bideom. Gostima su na raspolaganju ogrtači, papuče i besplatan kozmetički pribor.


Hotel Moskva nalazi se na 1,1 km od plaže Mogren i 2,6 km od plaže Jaz. Zračna luka Tivat udaljena je 16 km od hotela Moskva. Ovo je omiljeni dio odredišta "Budva" za goste, na temelju nepristranih recenzija. Od dodatnih sadržaja mogu se izdvojiti: muzičke večeri, organizovani izleti, staze za šetnju i trčanje, ronjenje, skijanje na vodi, tenisko igralište...


Ne dopustite da specijalna ponuda prođe "pored Vas". Okusite sve čari ekskluzivnog boravka i luksuza po neodoljivoj cijeni. Hotel Moskva je spreman da Vam pruži odmor za pamćenje.

Kontakt broj: 
+382 (68) 001 999
+382 (33) 68 1110

Facebook: 
https://www.facebook.com/HOTEL-Moskva

Instagram: 
https://www.instagram.com/hotelmoskvamne/

Official Website: 
https://hotelmoskva.me/


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.