x

Škrti na riječima

Kako muškarci pokazuju svoju ljubav?

Način na koji vas ljubi može mnogo toga da vam kaže.

Muškarci su škrtiji na riječima i riječi ‘volim te’ teže prevaljuju preko usana nego žene. Međutim, imaju oni neke druge metode kojima jasno daju do znanja da im je stalo.

Riječi “volim te” su problematičnije muškarcima nego ženama. Dame to češće i lakše izgovaraju, dok muškarcima te dvije “čarobne” riječi znaju dugo da se prevrću po glavi prije nego li odluče da ih prevale preko usana. Ipak, muškarci imaju neke svoje druge načine na koji pokazuju ljubav. Zato, ukoliko vaš partner radi sljedeće stvari, budite sigurni da vas voli.


Poljupci

Način na koji vas ljubi može mnogo toga da vam kaže. Ukoliko uživa u dugim, nježnim, a ujedno i strastvenim poljupcima sa vama, energija koju osjećate ima veze s ljubavlju, budite sigurni u to.

Njegovi prijatelji vas vole

Ukoliko su vas njegovi prijatelji prihvatili, to je vrlo jasan znak da je njima pričao sve najljepše o vama i da su vam prišli sa najboljom mogućom slikom o vašoj ličnosti. Prijateljima je važno da je njihov drug srećan, a on to sigurno jeste čim vas hvali na sva usta.


Sluša vas

Muškarci često znaju da kiksaju baš na ovom polju. Slušaju oni, ali to je uvijek djelimično, jer nemaju isuviše živaca za to. Ipak, ukoliko vaš dečko pomno prati sve što govorite i pamti sve što ste rekli, jasno je kao dan da se poprilično zagrijao.

Zove bez razloga

Nije vas vidio svega nekoliko sati, ali mora da vas okrene, tek tako, samo da vam čuje glas? Voli vas, samo se još nije osmjelio da vam to kaže.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.