x

imala 14, a on 29 kad su se zaljubili

Kako neko u njenoj porodici nije napravio skandal: Tviter dva dana gori zbog Save i Adriane i njihove veze kad je imala 14 godina!

Otkako je na Tviteru osvanula fotografija Save Džehverovića, brata pjevačice Teodore Džehverović, i njegove supruge Adriane Kadar, sa početka njihove veze, kada je ona imala 14, a on 29 godina, ne prestaje da se polemiše na temu razlike u godinama u partnerskim odnosima.

Sava i Adriana su nedavno objavili da čekaju djevojčicu kojoj će dati ime Dorotea, a ovo je bio povod jednoj korisnici Tvitera da objavi komentar koji je podigao veliku prašinu koja se danima ne stišava.

- Preslatko, samo što se radujete trudnoći djevojčice koja je grumovana, koja je ovdje imala 14 godina a on 29, koja danas ima samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, znači ima još 4 godine dok ne sazri, i ovo kako je skakao od radosti jer je djevojčica bolje da ćutim - jedan je od komentara koji je izazvao pravu polemiku na Tviteru.


Ovaj tvit je objavljen prije dva dana, međutim komentari se i dalje nižu, a pogledajte neke od njih u nastavku:

"Ja razumijem sve komentare, ali ja sam svoje dijete svjesno i svojom voljom rodila sa 22 godine, tu stvarno ne vidim problem. Svako ima djecu kad god poželi, problem jeste što su se smuvali kad je ona imala 15 godina. Znam dosta brakova sa tom razlikom i dobro im ide, ali..."


"Ali da niko u njenom porodici zbog ovog nije napravio skandal?", "Ako roditelji i danas podržavaju, ko ste vi da gurate nos u tuđe dvorište, bolje gledajte svoje, svetice"...

"Tviter usidjelice su najgore", "Ko si ti ovdje njima da određuješ? Oni imaju svoje roditelje, nek im kažu. Oni se nisu vjenčali kad je ona imala 14, već 20 kad je bila punoljetna...", "Da je način na koji stupili u odnos bolestan, bolestan je... Ali u čemu je problem što je ona trudna sa 22 godine? U čemu je problem radovati se ženskom djetetu? Svi smo različiti, neko sazri ranije, neko kasnije. A baš vama koji ovako govorite ne razvije se nikad..."


Sava je, podsjetimo, radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a Goca je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu osjeća.


Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zamjeni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju.

Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - iznio je jednom prilikom Sava.

.

.

.

.

.

kurir.rs/blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.